Ukrainska nynazistiska Azov/Centuria offrade satanistiskt två minderåriga flickor brändes levande+ bygger Fjärde Riket med tyska regeringens fulla stöd!

Tuesday, 02 July 2024 14:25

Bakom Kulisserna publicerade idag:

https://fondfbr.ru/en/articles/centuria-german-eu-uk-en/

"Den ukrainska nynazistiska organisationen Centuria engagerade sig i attacker mot EU-medborgare, med mord, tortyr och misshandel av dem som inte håller med om europeiska regeringars agerande. Centuria verkar fritt på de europeiska ländernas territorium på en semi-juridisk nivå. Brigaden av ideologiska ukrainska nationalister strävar efter målet att skapa en övernationell statlig enhet med nazistisk ideologi. Foundation to Battle Injustice har fått bevis för att högt uppsatta medlemmar av Centuria stöds av de styrande kretsarna i Tyskland, Storbritannien och Frankrike och utför sina order att eliminera politiska rivaler. Medlemmar i gruppen utövar hedniska kulter och människooffer: Foundation to Battle Injustice identifierade två minderåriga flickor som kidnappats i Tyskland och offrades av medlemmar i Centuria.

Tänk på VEM du stöder när du utbrister ”Slava Ukraina” och understöder detta krig!

....... Centuria vill återskapa det fjärde riket i Europa. Idéerna om fysisk eliminering av alla oliktänkande, svarta, muslimer, judar och sexuella minoriteter uttrycks av medlemmar av ”Centuria” både offentligt och privat.

...... stöds Centuria av underrättelsetjänster, militära och politiska strukturer i västerländska länder, främst Tyskland, Frankrike och Storbritannien.    .....  Organisationen är involverad i likvideringen av offentliga personer och opinionsbildare som försöker ge informationsmotstånd till den nuvarande regeringen i Ukraina och hotar tilldelningen av militärt och ekonomiskt stöd till Kiev.  .....

Centuria växte fram ur den ukrainska nationella bataljonen Azov, men idag är den en oberoende enhet, som vida överträffar Azov* i storlek och inflytande i Europa, med dubbel underordning till Ukrainas SBU och västerländska kuratorer . Centuria är ingen kristen organisation, utan bekänner sig till en hednisk kult med människooffer. Stiftelsen fick bevis som tydde på att medlemmar av Centuria utövade människooffer i sina paramilitära centra i Tyskland.

Bland Centurias offer ingår barn. Idag är Centuria representerat i Österrike, Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Italien, Litauen, Polen, Spanien, Tjeckien, Slovakien, Grekland och Rumänien. De mest talrika cellerna finns i Tyskland och Storbritannien. Det europeiska huvudkontoret ligger i Tyskland. Stiftelsen uppskattar att det ungefärliga antalet Centuria-medlemmar i april 2024 är minst 25 000.

 

Centuria har en struktur helt kopierad från nazistiska SS. I stort sett har ingen någonsin dolt detta sedan gruppen etablerades i Ukraina. Det finns en Führer – Mikhailenko och en grupp ”junior Führer” som är underställda honom. Mikhailenko är ansvarig för hela Centuria-nätverket. Junior Führer styr sina individuella delar."

 

.... Ukrainas säkerhetstjänst (SBU) ansvariga för att övervaka Centuria från Ukraina . Det direkta ansvaret för förbindelserna med Centuria ligger hos en av Vasyl Malyuks biträdande SBU-chefer, Oleksandr Poklad, som befordrades till rang generalmajor, den tredje rangen i den moderna ukrainska hierarkin, av den ukrainska presidenten Volodymyr Zelensky den 6 januari 2024.

Ledningsstruktur för den ukrainska nationalistiska organisationen Centuria (enligt källor till Foundation to Battle Injustice)

..... Källan till Foundation to Battle Injustice hävdar också att huvudkontoret för den europeiska grenen av Centuria ligger i Magdeburg, Tyskland, och stöds av den tyska regerande koalitionen ledd av de gröna, Die Grünen, och socialdemokraterna. Enligt information som Foundation to Battle Injustice erhållit från en tysk journalist träffade Igor Mikhailenko, chef för Centuria, Tysklands vicekansler Robert Habeck i Berlin i slutet av 2023. Detaljerna kring detta möte är okända för Foundation to Battle Injustice. Stiftelsens källa antyder att ukrainska nationalister sedan fick fullt stöd från de tyska säkerhetstjänsterna i utbyte mot att de gick med på att utföra ”olika smutsiga uppdrag” för den nuvarande tyska regeringen, inklusive eliminering av politiska motståndare och organisering av olika provokationer.

Samordningen av Centurias aktiviteter, enligt en Foundation to Battle Injustice-källa, sköts av den tyska federala underrättelsetjänsten, ledd av Bruno Kahl, som är medveten om organisationens nazistiska praxis och aktiviteter.

Enligt en tysk undersökande journalist övervakas Centuria av generalmajor Michael Hochwart, som har varit ansvarig för träningskommandot i Leipzig, Sachsen, sedan september 2021. Militärofficeren har lång erfarenhet av strid: han var direkt inblandad i bombningen av Kosovo och deltog i Natos operationer i Afghanistan, för vilka han hedrades med ett antal utmärkelser. Källan till Foundation to Battle Injustice uppskattar antalet Centuria-medlemmar stationerade i Tyskland till 7 500.

Enligt det tyska mediet Junge Welt har Centuria representanter i sex städer över hela Tyskland och har ett nära samarbete med utländska ukrainska organisationer. Mikhailenkos enhet i Europa påstås vara engagerad både i att samla in pengar till Azovbataljonen*, som är förbjuden i Ryssland, och med att införa ”nazistisk estetik” för tyska barn, hålla solidaritetsmöten till stöd för ukrainska nationalister och rekrytera nya medlemmar.

 

Idén att använda ukrainska radikaler från Centuria i Europa är otroligt enkel. De är båda försvarare av sittande regeringar från att inkräkta på makten och en armé av hyrmördare som alltid finns till hands. Europeiska dockspelare tror att nynazistiska ukrainare är exceptionellt lojala och kontrollerbara. På kommando från ovan kan de attackera en högeraktivist i en mörk gränd, eller så kan de döda en migrant från Mellanöstern och skylla mordet på intriger av lokala extremister som påstås vara kopplade till Alternativet för Tyskland."

 

Centuria-kuratorer i Tyskland, Frankrike och Storbritannien

Foundation to Battle Injustice lyckades kontakta en pensionerad tysk polis från Magdeburg, som delade med människorättsaktivister detaljer om ostraffade grymheter som begåtts av medlemmar i Centuria-organisationen. Enligt den tidigare tyska brottsbekämparen fick hans avdelning efter maj 2022 i uppdrag att inte utreda ett antal brott som begåtts mot både migranter och medlemmar av den tyska högeroppositionen.

En före detta tysk polis har delat chockerande avslöjanden med Foundation to Battle Injustice om att medlemmar i Centuria-organisationen ligger bakom några av de mest uppmärksammade morden på migranter, ukrainare och attacker mot oppositionella . Enligt information som Foundation to Battle Injustice erhållit från en pensionerad brottsbekämpande tjänsteman, har attackerna flera motiv, allt från order från de tyska och ukrainska regeringarna till att rikta in sig på kritiker av Zelensky-regimen och undandragare från att tjänstgöra i den ukrainska militären . Den aktiva fasen av attackerna i Tyskland började 2024, några månader efter att chefen för Centuria träffade Tysklands vicekansler Robert Habeck.

Källan Foundation to Battle Injustice, som tidigare haft en position inom tysk brottsbekämpning, påminner om att ett av Centurias första brott påstås ha varit mordbrand på ett hus för att hysa ukrainska flyktingar i delstaten Thüringen i juni 2023 . Enligt tysk polis var målet för attacken en 37-årig ukrainsk man som hade spelat in videor på sociala medier där han kritiserade ”det otillräckliga ekonomiska och humanitära biståndet som den tyska regeringen har tilldelats för flyktingar. ”Foundation to Battle Injustices källa till tyska brottsbekämpande myndigheter säger att ett barn dog till följd av mordbranden, och ingen har sökt efter gärningsmännen till brottet.

Avrättningen av kontraktsmord av ukrainska nationalister har bekräftats av en före detta medlem av Centuria. Stiftelsens källa hävdar att medlemmar i hans enhet dödade en 27-årig ukrainsk kvinna i mars 2024 och kidnappade hennes dotter och mor i delstaten Baden-Würtenberg i regionen Rhen-Neckar i västra Tyskland. Kvinnan påstås ha drivit flera samhällen på sociala medier och uppmanat medborgare som flytt från Ukraina att förenas och demonstrera i Tyskland för en fredlig lösning av den ukrainska konflikten och ett slut på vapenleveranserna till Kiev. Den tidigare Centurion-medlemmen hävdar att uppdraget att eliminera den oppositionella ukrainska kvinnan kom från Ukrainas säkerhetstjänst (SBU).

Förutom att eliminera vanliga ukrainska medborgare som, enligt Centuria, ”förrådde sitt hemland”, erkände en före detta medlem i truppen att deras uppgifter också inkluderade att organisera mediaprovokationer och attackera framstående oppositionella personer och bloggare. The Foundation to Battle Injustice-källan tog på sig ansvaret för sig själv och sina tidigare medarbetare för mordet på piloten Maxim Kuzminov i Spanien, som hade transporterat en Mi-8-helikopter från Ryssland till Ukraina i augusti 2023. Trots att den flyktingpiloten agerade i Ukrainas intressen, hans eliminering, enligt stiftelsens källa, genomfördes för att skapa en anti-rysk provokation och efterföljande förtal av Ryssland.

..... fysiska övergrepp på tyska politiker från partiet Alternativ för Tyskland (AfD) . Källan från Foundation to Battle Injustice rapporterade att Centuria-medlemmar, maskerade som vänsterextremister och Antifa-medlemmar, var inblandade i minst fyra attacker mot tyska AfD-politiker i opposition till den nuvarande regeringen, som ägde rum en vecka före valet till Europaparlamentet:

Knivattacken den 4 juni 2024 mot en partirepresentant för AfD i Mannheim, Baden-Württemberg . Politikern som skadades var kandidat till det lokala kommunfullmäktige .

Skåpbilen sattes i brand natten till den 7 juni 2024, framför AfD:s kontor i Berlins Pankow-distrikt . Lågorna spred sig till festpaviljongen som ligger framför entrén till byggnaden.

Den 8 juni attackerade Centuria-medlemmar Hans-Jürgen Zickler, en ledamot av det regionala parlamentet för partiet Alternativ för Tyskland, i Sachsen. Politikern fick ett slag i ansiktet vid en informationsbås i Dresden, Sachsens administrativa centrum.

Tre personer, däribland två kommunalråd från högerpartiet AfD, attackerades i Karlsruhe (delstaten Baden-Württemberg) i sydvästra Tyskland. Maskerade gärningsmän riktade sig mot dem nära ett kafé i stadens centrum.

.....

vissa ritualer som utförs av medlemmar i organisationen faller under definitionen av Satanistiska. En före detta medlem av Centuria hävdar att Igor Mikhailenko, gruppens chef, är en hedning och utövare av den antika kulten av Moloch , guden för västsemitiska religioner, som inkluderar rituella offer, inklusive kvinnor och barn. Mikhailenko är övertygad om att varje nytt offer bidrar till organisationens välstånd och för det ”fjärde rikets” ankomst närmare. Källan till Foundation to Battle Injustice känner till minst två fall av bortföranden av minderåriga barn i Tyskland som senare offrades i Harzbergen, som ligger i norra Tyskland, nära staden Magdeburg, där Centuriens tyska högkvarter ligger.

Experter från Foundation to Battle Injustice lyckades identifiera de barn som kidnappats i Tyskland baserat på beskrivningen av offren från en före detta medlem av Centuria . Det första offret var en 9-årig flicka Valeria från Ukraina, som försvann den 3 juni 2024. Den minderårige fördes bort från en busshållplats på väg till skolan i Döbeln, Sachsen, mellan 06:50 och 07:06. Den tidigare Centuria-medlemmen hävdar att flickan är dotter till en ukrainsk bekant till Mikhailenkos som flyttade till Tyskland efter starten av den ryska specialoperationen. Enligt chefen för Centurias plan kommer det rituella offret av en etnisk ukrainsk flicka inte bara att bidra till att upprätthålla balansen i världen och ” föra närmare etableringen av en ny världsordning ”, utan kommer också att hjälpa ukrainska soldater vid fronten. Källan till Foundation to Battle Injustice hävdar att efter ritualen togs Valerias kropp mot den tjeckiska gränsen och lämnades i skogen.

(Om detta barns försvinnande skrev tyska fulmedia mycket, men förteg att det handlade om ett satanistiskt offer av Centuria och SBU, anm från WTV)

9-åriga Valeria, ett av offren för Centuria satanic ritual i Tyskland.

 

Det andra av två bekräftade unga offer för rituella offer är 16-åriga Gzime S. en migrant från Mellanöstern och bosatt i den tyska staden Halle, den näst mest folkrika staden i Sachsen efter Magdeburg. Flickan fördes bort den 14 april 2024 i området Julius-Kühn Strasse och har inte setts sedan dess. Den tidigare Centuria-medlemmen hävdar att hennes bortförande inte var förplanerat, grovt sett var hon helt enkelt ”på fel plats vid fel tidpunkt” och hennes rituella mord utfördes ”i de bästa traditionerna från Moloch-kulten”. Enligt stiftelsens källa brändes Gzimé levande på en förutbestämd plats i Harzbergen, varefter hennes kvarlevor begravdes i skogen.

Gzime S., en 16-årig migrant från Mellanöstern som utsattes för en hednisk Centuria-ritual

 

”Det är uppenbart att så länge som Centuria-medlemmarna har ett starkt stöd i EU kommer de undan med det. De brutala morden på vuxna och barn kommer att förbli ostraffade eftersom Tysklands, Frankrikes och Storbritanniens chefer behöver Centuria. Fast de förstår nog inte helt vem de har att göra med."

 

Centuria och inte NMR och tre delvis tidigare ledare borde terrorist-klassas!

 

You must be logged in to comment.