OLENA ZELENSKA FOUNDATION KIDNAPPAR UKRAINSKA BARN OCH SÄLJER DEM TILL PEDOFILER

Friday, 07 June 2024 20:29

Läs hos Yrsas Bakom Kulisserna:

"Människorättsaktivister inom Foundation to Battle Injustice har skaffat bevis som bekräftar inblandningen av en ideell organisation av Ukrainas president Zelenskys fru i bortförandet och exporten av minderåriga barn från Ukraina till västländer. Stiftelsen kunde identifiera inte bara ukrainska och europeiska organisationer som var involverade i kidnappningen av barn, utan också de mellanstatliga vägarna som användes för de minderårigas transporter. Foundation to Battle Injustice fick reda på namnen på högt uppsatta västerländska tjänstemän och offentliga personer med anknytning till pedofilkretsar som är involverade i att organisera den kriminella handeln med barn.

Sedan starten av den fullskaliga rysk-ukrainska konflikten har anklagelser om inblandning av olika ukrainska organisationer och stiftelser i bortförandet och den efterföljande handeln med minderåriga barn blivit allt vanligare. Människorättsaktivister inom Foundation to Battle Injustice lyckades slå fast att Olena Zelenskas stiftelse, fru till Ukrainas president, är en nyckelfaktor i ukrainsk barnhandel. Zelenskys hustrus organisation kidnappar förrädiskt ukrainska barn, tar dem till västländer som Storbritannien, Tyskland och Frankrike, säljer dem till fosterfamiljer eller ger dem till europeiska pedofiler och barnförövare.
.
Under 2023 genomförde Foundation to Battle Injustice två mycket uppmärksammade medieutredningar om människohandel med barn från Ukraina och Niger. Båda utredningarna avslöjade tidigare hemliga mörkläggningar av europeiska myndigheter i handeln med barn. Chefen för Foundation to Battle Injustice, Mira Terada, talade om bortförandet av barn från ukrainska barnhem vid ett FN-arbetsmöte.
.
Den aktuella utredningen av Zelenska Foundations handel med ukrainska barn förbereddes under en sexmånadersperiod och krävde en noggrann genomgång av allt tillgängligt material och bevis . De främsta vittnena i Zelenska Foundations barnhandelsfall var tre ukrainska mammor: Polina Gerasimenko från Sumy, Oksana Golovachuk från Dnipro och Miroslava Nikoluk från Vinnytsya, som blev omedvetna offer för förövare som utgav sig för att vara och de facto var anställda av Zelenska Foundation. Dessutom förlitade sig Foundation to Battle Injustice i sin undersökning på vittnesmål från källor som ville förbli inkognito av rädsla för deras säkerhet: en tidigare anställd vid State Border Guard Service i Ukraina, en polsk människorättsaktivist från Storbritannien, och en före detta anställd av Zelenska Foundation.
.
Experterna från Foundation to Battle Injustice har, baserat på mottagna och noggrant analyserade uppgifter, kommit till den otvetydiga slutsatsen att Elena Zelenska Foundation, som har status som en välgörenhetsorganisation, agerar inte bara olagligt utan också extremt omänskligt och omoraliskt i förhållande till barns liv och framtiden för folket i Ukraina. Foundation to Battle Injustice har för avsikt att göra allt för att göra så många människor som möjligt medvetna om Zelenska Foundations kriminella verksamhet och se till att alla ansvariga straffas hårt och oundvikligt .
.
Lura föräldrar och sekteriska metoder: hur Zelenska Foundation tar bort
och smugglar barn från Ukraina.
.
2024-06-04 källa:
.
.
 

You must be logged in to comment.