Till försvaret, polisen + mjölkbönder finns inga pengar men till invandringen

Saturday, 21 November 2015 17:45

Ifall ni har missat filmen från SVT om försvaret visas den nedan igen. Vilken skandalös ansvarslöshet av de flesta politiker att förstöra det svenska försvaret. Den svenska militären kan inte längre försvara Sverige, inte en enda dag! Istället tvingas de delta i enligt folkrätten olagliga krig, ofta på hemligt uppdrag av NATO utan att allmänheten vet om. För de ca. 16 000 beviljade yrkessoldater finns bara pengar att anställa hälften.

Polisen är lyckligtvis inte lika däran som kollegorna från den yttre säkerheten, men de har också alldeles för litet resurser. Ni som missade Veckans Brott bör se utskällningen av Rikspolischefen Dan Eliasson, som sedan gjorde en riktig tavla i samband med 22-åringens gripande i Boliden: "Rikspolischef Dan Eliasson lär få äta upp sitt uttalande från i fredags, då ingripandet fort­farande framstod som lyckat, om att han vill ”hälla ett regn av guldstjärnor över de polisanställda och deras förmåga”. Men i den osäkra situation som råder är det inte tid att peka finger." menar DN.

Men även där påstår politikerna att det inte finns mer pengar till polisen.

De svenska mjölkbönderna lider stor nöd. En går omkull per dag, se närmare förra veckans Uppdrag Granskning ifall ni missade det. För dem finns naturligtvis inga pengar heller.

Men när det kommer till den påtvingade invandringstsunamin där finns det plötsligt pengar. Då diskuteras inte ens om det finns pengar eller att staten och kommuner blockerar med argumentet, vi har inga pengar till migranter. Detta visar hur sjukt det svenska samhället har blivit.

Politiker (med undantag av SD) och journalister bryr sig bara om illegala invandrare, inte om de som redan bor i Sverige. Detta är inget annat än landsförräderi!

En kommentar från en White TV tittare:

Svar till: Till försvaret, polisen + mjölkbönder finns inga pengar men till invandringen 2015 11 06 http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/modulhus-ska-losa-flyktingkrisen-12219719.aspx Detta är en stor bluff! Enbart en av fem säger de kommer från Syrien, samtidigt ger George Soroses NGO (Icke-statlig organisation) ut falska pass, resplaner och instruktioner till de som söker sig ett bättre liv i väst. När allting krashar då kan ni säga hejdå till en pension eller annat socialt skyddsnät. Sammansvärjningen: ECFR (European Council on Foreign Relations) George Soros (Hungary/USA) - Founder and Chairman, Open Society Foundations. Urban Ahlin, Margot Wallström, Carl Bildt, Pierre Schori Varför? Secrets of the Illuminati -  https://www.youtube.com/watch?v=uO_uo6Hkg5c

Annat om Sveriges landsförrädare på White TV:

Dags att stänga gränserna helt, kontrollera ALLA, + kalla in militären;

Ville svenska militären flyga vapen till ISIS i Irak?;

 

You must be logged in to comment.