Genier och foliehattarnas Martin Wicklin (P1) svek White TV och fegade ur

Saturday, 05 July 2014 00:00

Veckan före påsken ringde Martin Wicklin från Sveriges Radio P1 upp White TV:s Henning Witte på hans privata nummer i Stockholm. Han berättade att han hade uppmärksammat White TV och att han förberedde en programserie som skulle heta Genier och foliehattar. Han kände till White TV:s engagemang för mind control offer, targeted individuals (ti). Henning Witte uppgav för honom, att han får dagligen hjälpsökande post eller telefonsamtal från något förtvivlat ti i världen, vore det Australien, Israel, England, Turkiet eller USA, för att bara nämna några länder. Vissa försöker att skydda sig bl. a. med foliehattar, då de tror att strålningen de torteras med görs med elektromagnetiska vågor. Om det vore sant, skulle en foliehatt hjälpa.

Henning Witte förklarade för Martin Wicklin, som även varit hemma hos Magnus Olsson, ordföranden i den europeiska ti-föreningen EUCACH (ca. 300 medlemmar), att mind control teknologin inte använder elektromagnetiska vågor, utan en hemlighållen vågtyp: skalärvågor. De penetrerar allt och därför hjälper en foliehatt inte. Henning Witte uppmärksammade Wicklin på att det är moraliskt mycket förkastligt att göra narr av förtvivlade och torterade människor, genom att använda en foliehatt som ett medel för att förlöjliga människor. Som Wicklins inslag om chemtrails visade, så har Martin Wicklin ingen medkänsla för torterade människor.

Sedan tyckte Martin Wicklin, att White TV väl också anser, att det är judarna som ligger bakom den stora konspirationen. Henning Witte fick upplysa honom att White TV anser att raka motsatsen är fallet. Judarna är utsatt för en av de största konspirationerna själva. Wicklin ville då veta vem som ligger bakom denna konspiration och gå in på ämnet andlighet. Henning Witte hänvisade till David Ickes forskning och försökte förklara för Martin Wicklin, att det är viktigt att förstå, att liv kan ha helt andra former, utan att vara bunden till en kropp. Witte hänvisade till hur ofta demoner och genies (djinn) beskrivs i bibeln och koranen, att det finns naturvetenskapliga bevis för reinkarnation och att fjärrsyn (remote viewing) också visar hur människan kan glida ur sin kropp för att spionera mot fienden.

Martin Wicklin ville då gärna träffa Henning Witte onsdagen före påsken 2014 och en mötesplats i Gamla stan bestämdes. Kort före mötet blåste Wicklin av det och hänvisade till sjukt barn. Mötet flyttades till skärtorsdagen. Någon timme innan samma procedur. Wicklin messade då till Henning Witte att han gärna ville träffa honom efter påsken. Martin Wicklin hörde aldrig av sig något mer till White TV.

Någon månad senare ringde Henning Witte upp Martin Wicklin för att höra, varför han hade fegat ur. Wicklin ville då inte prata och lovade att ringa tillbaka, vilket han inte gjorde. Efter ytterligare ca. en månad ringde Witte igen till P1:s Wicklin. Han ville inte heller ta ett samtal då och lovade igen att ringa tillbaka. Naturligtvis gjorde han inte det.

Newsvoice har gjort en mycket bra bevakning av rappakaljan som Martin Wicklin och Tove Palén gjorde av chemtrails ämnet och hur de ljög för lyssnarna om en viktig vetenskaplig utredning. Riksdagens Utredningtjänstens (RUT) analys hade missat att ta med aluminium, barium samt strontium. Men Wicklin vilseledde publiken genom att utgå från motsatsen. Så är det alltid. Gammelmedia är tvungen att ljuga för att upprätthålla sin och andras desinformation, som gagnar de stora konspiratörerna.

Dagens sändning om Area 51 var en osmaklig iscensättning av Martin Wicklin och Tove Palén själva, istället för att presentera fakta, så att lyssnarna kan dra sina egna slutsatser. De få fakta som kom slussades genom silen av bl. a. Clas Svahn, en av Sveriges värsta grindvakter för etablissemanget. Han släpper bara det igenom som absolut inte går att mörklägga längre. Slöseri med skattepengar. SR och SVT bör avskaffas! Att ha 200 medarbetare på Gotland under Almedalsveckan talar sitt tydliga språk. Så gräver de sin egen grav.

Update 2014-07-07: Listige Kristoffer Hell upptäckte dessutom att Wicklin och Palén talade om Apollo 13, som aldrig landade på månen. Så sant ...... Vilket självmål!

Martin Wicklin 4 7 14 from Henning Witte on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.