Grattis Pernilla Hagberg till fin och modig hemsida: sanningaromvarlden.org

Saturday, 02 February 2013 22:42

Pernilla Hagberg (MP) är den gröna politikern från Vingåker som blev världsberömd inom sanningsrörelsen för sin modiga insats om avslöjandet av chemtrails. Hon fick många påhopp av partikollegor längre upp i hierarkin och naturligtvis etablissemangets mönsterlakejer: mainstream media som Aftonbladet etc. Som motvikt, för att hjälpa sanningen på traven, har hon nu själv öppnat en hemsida på svenska: http://sanningaromvarlden.org/
och på engelska: http://seethetruth.net/

Källa

Så här skriver hon om sig själv:

"Meningen med min hemsida är att sprida information om vad som händer i samhället bakom massmedias rapporteringar. Vårat samhälle är uppbyggt på många lögner som har levererats till oss genom den styrda och kontrollerade massmedian. Jag försöker att kritiskt granska det som dagligen sker runt oss och det som vi kan läsa i våra tidningar.

Efter mitt framträdande om chemtrailfrågan hösten 2012 så har fokus legat på chemtrailspridningen i världen. Det är också en mycket viktig fråga att lyfta och försöka få ett stopp på. Men det verkar också vara det svåraste att få folk att bli medvetna om. Att folk tycker det ser helt naturligt ut är säkert för den propaganda som vi utsätts för på olika håll. Det finns chemtrail i kulisser, på reklamskyltar och i barnprogram/filmer. När någon dessutom pratar om att det ser konstigt ut på himlen, så bortförklaras det alltid med att det är kondens och helt vanligt.

Det svåra med chemtrail är att förklara vad det är och varför det finns. Det går t ex inte att säga till alla att chemtrail finns för att förgifta människor och djur, eftersom några maktsjuka ledare tycker att vi är för många människor på planeten. Det går heller inte att säga att chemtrail finns för att vi ska bli kroniskt sjuka och sterila så vi måste ha dyra mediciner resten av livet, och dessutom låta staten bestämma om jag ska få barn och vilket barn jag ska få.

Det verkar också som att spridningen ter sig väldigt annorlunda över Europa. Det land som verkar ha i särklass mest sprayningar är Grekland. Kan det bero på att de inte är överens med EU och att det har väldigt dålig ekonomi? Det finns en del som tyder på det, för samma fenomen har funnits i Spanien, där vissa distrikt har haft mycket mer än andra pga av vissa olägenheter. Men det är naturligtvis bara en spekulation och en del av en förklaring.

Jag har inget jobb, så jag passar på att göra det här nu och hoppas att det får spridning och att jag kan få lite donationer. Det skulle kunna leda att jag kan göra en del undersökningar och kunna åka på en del möten för att kunna påverka mer. Just nu har jag inte ekonomi till något av det. Miljöpartiet som jag är med i stödjer inget av det arbetet, utan ser hellre att jag inte driver chemtrailfrågan vidare."

Se även White TV:s inslag: Pernilla Hagberg intervjuas av chemtrailforskaren Werner Altnickel

Film som Pernilla Hagberg har länkat till:

 

You must be logged in to comment.