Yrsa Häggström översatte Tucker Carlsons intervju med Putin till svenska på Bakom Kulisserna - Fake News! Upd 9.2.

Tuesday, 06 February 2024 03:08

 

Tack Yrsa: Boom!: Tucker Carlsons exklusiva intervju med Vladimir Putin i Moskva – fullständig avskrift släppt!

Yrsa har tagit bort dessa Fake News och länkat till den äkta intervjun. Här var källan till Fake News:

Bombshell: Tucker Carlson’s Exclusive Interview with Vladimir Putin in Moscow – Full Transcript Released!

Detta som Yrsa hittade är tyvärr Fake News. Den äkta intervjun släpptes vid midnatt till den 9.2. och kan ses under länken nedan och här:

https://youtu.be/fOCWBhuDdDo?si=R4lTvuV9OiSwPrRy

Tucker Carlsons exklusiva Fake News intervju med Vladimir Putin i Moskva – Fullständig avskrift:

TUCKER: Vad skulle du säga till folket som styr Amerika?

PUTIN: Vårt budskap är att Ryssland inte är er fiende. Vi vill inte ha krig. Vi är redo för fred. Dina ledare söker konflikter. Det här är inte vad vi vill. Ryssland står för sitt eget folk. Vi vill inte ha det som inte är vårt.

TUCKER: Skulle du besöka Washington?

PUTIN: Ja, självklart. Jag har varit i USA förut. Jag tycker om att besöka och har träffat alla presidenter utom Joe Biden. Om jag blev inbjuden skulle jag åka. Ja.

TUCKER: Vad tycker du om president Biden?

PUTIN: Vi är övertygade om att han inte styr landet. Låt oss säga att vi har bra källor som bekräftar det, men det är uppenbart för alla att se själva. USA har nu gått in i en mörk period. Den har ett oansvarigt ledarskap.

TUCKER: Tror du att Joe Biden vann rättvist?

PUTIN: Jag skulle helst inte ge mig in på inhemsk amerikansk politik, men kommer att säga att min ambassad rapporterade att er södra gräns sköttes bättre än valet 2020. (skratt)

TUCKER: En undersökning i Amerika visar att du är mer populär än Biden – någon reaktion?

PUTIN: (skrattar) Jag vet inte om det ska tas på allvar men ryska ideal har stöd. Vi tror på traditionella värderingar; äktenskap är mellan en man och en kvinna: män är män och kvinnor är kvinnor.

TUCKER: Vem skulle du vilja se som nästa president i USA?

PUTIN: Återigen är det inte upp till oss att säga eller engagera oss. I motsats till långvariga anklagelser blandar vi oss inte i era val. Det behöver vi inte för det slutar med att samma personer sköter saker ändå.

TUCKER: Varför invaderade du Ukraina?

PUTIN: Invaderade vi eller blev vi invaderade? Titta på historien. Titta på människorna som bor där. Historiskt sett är det vi som invaderades och som helt enkelt slår tillbaka nu. Landet och människorna är ryska och vi kommer att ha det som alltid varit vårt.

TUCKER: Hur kommer du att känna dig lol om Trump vann igen?

PUTIN: Vi hade goda relationer när Trump var president. Det var inget krig. Våra relationer var på en höjdpunkt. Som sagt ingenting är förutsägbart eller statistiken densamma. Vi får se.

TUCKER : Vad tycker du om Mr. Zelensky och vad skulle ditt budskap vara till honom?

PUTIN: Jag minns att jag skrattade åt hans skämt när han var komiker i Ryssland. Låt oss gå tillbaka till skratt.

TUCKER: Varför är det så?

PUTIN: Det finns starka finansiella enheter i vars intresse det är att behålla oss som motståndare. En av era presidenter varnade för det. Vi ryssar har inte det problemet.

TUCKER: Ser du USA som en fiende?

PUTIN: Nej. Kategoriskt nej. Vi var allierade under andra världskriget. Ryssar hjälpte till att bosätta sig i Alaska, Kalifornien och vi var också på Hawaii. Vårt folk är inte fiender men de i DC är verkligen inte våra vänner.

TUCKER: Kan du vara mer specifik och nämna namn?

PUTIN: Det skulle vara meningslöst. Det är inte upp till oss att lösa era inhemska problem. Dessutom är jag säker på att du känner till namnen bättre än vi.

TUCKER: Så säger du att din motståndare inte är Joe Biden utan människorna bakom honom?

PUTIN: Precis. Joe Biden kanske inte ens är medveten om vad som händer. Han kanske inte förstår nivån på sanktionerna mot Ryssland. Vem satte ihop dessa sanktioner? De är våra motståndare.

TUCKER: Är det därför du kämpar för BRICS?

PUTIN: BRICS skulle existera ändå. Det är en naturlig reaktion på det västerländska handelsblocket. Det är en motvikt. När dollarn är beväpnad mot stater kommer det att finnas ett naturligt alternativ till den. Det är vad vi vill.

TUCKER: Är det därför du och Ryssland har blivit utsatta?

PUTIN: Det är mer komplicerat än så men jag är säker på att det är en bra del av anledningen. Närhelst dollarn är hotad vidtar USA extrema åtgärder. De har inte råd med att få dollarn att misslyckas.

TUCKER: Men är inte Ryssland svagare och mer sårbart ekonomiskt än USA?

PUTIN: När man tittar på storleken på ekonomier är vi små. Men få människor tar hänsyn till våra enorma naturresurser. Ryssland har över 80 biljoner dollar i marken. Inget land kommer ens i närheten av oss.

TUCKER: Vad tycker du om president Biden?

PUTIN: Vi är övertygade om att han inte styr landet. Låt oss säga att vi har bra källor som bekräftar det, men det är uppenbart för alla att se själva. USA har nu gått in i en mörk period. Den har ett oansvarigt ledarskap.

TUCKER: Okej. Punkt väl tagen men har du inte samma problem i Ryssland.

PUTIN: Ja. Till en viss grad. Men i Ryssland är dessa intressen mer i linje med tänkandet hos den genomsnittlige ryska mannen på gatan. I USA är det inte så. Eliten har övergett er.

TUCKER : Så vem tror du styr USA då?

PUTIN: Krafterna som alltid har styrt det. Du kan byta presidenter men du ändrar inte dem som har verklig makt. Det är dem vi har att göra med. Joe Biden är bara en fasad för denna maktstruktur.

TUCKER: Låt oss vända oss till politiken. Vad tycker du om president Biden?

PUTIN: Vi är övertygade om att han inte styr landet. Låt oss säga att vi har källor som bekräftar det men det är uppenbart för alla att se. USA har nu gått in i en mörk period. Den har ett oansvarigt ledarskap.

TUCKER: Men det har varit ihållande rapporter om att du har cancer?

PUTIN: Jag försäkrar dig att de ryktena är falska. om jag hade cancer och drabbats av den skulle jag dela de goda nyheterna och botemedlet med världen.

TUCKER: Tack för att du satt dig ner med oss. Hur är din hälsa? Det har varit en del rykten

PUTIN: Jag är glad att kunna prata med dig och genom dig med det amerikanska folket. Jag mår bra. Jag mår bra. Med tanke på mina år är jag vid bästa hälsa men fars tid.

TUCKER: Låt oss vända oss till politiken. Vad tycker du om president Biden?

PUTIN: Vi är övertygade om att han inte styr landet. Låt oss säga att vi har källor som bekräftar det men det är uppenbart för alla att se. USA har nu gått in i en mörk period. Den har ett oansvarigt ledarskap.

TUCKER: När du säger att någon fruktar honom, säger du att Musk har fiender?

PUTIN: Det är uppenbart att se att han har fiender i USA – på det sätt som han fråntogs 50 miljarder dollar i tillgångar – vi skulle kalla att det är utpekat för specialbehandling. Det är orättvist på ytan.

TUCKER: Var du inte rädd för Musk när han började förse Ukraina med Starlink-utrustning?

PUTIN: Om någon på allvar tror att några interneträtter kan besegra Rysslands makt – ja vad kan jag säga. Men nej, vi var inte rädda eller klandrade mot Mr Musk. Regeringen gav honom inte mycket val.

TUCKER: Mycket har förändrats i världen. Vad tycker du om Elon Musk?

PUTIN: Vi ser Mr Musk som en affärsman – en mycket framgångsrik sådan. Han har byggt en stor förmögenhet och ett stort antal följare. Han är en unik tänkare med en personlighet som inte går att köpa. Vissa fruktar det.

TUCKER: Har du några råd till Elon?

PUTIN: Jag skulle säga fortsätt. Låt dig inte skrämmas. Men om det någonsin blir för tufft finns Ryssland. Vi öppnar gärna våra dörrar för dig. Vi har välkomnat amerikanska affärsmän tidigare och skulle uppskatta någon av Mr. Musks kaliber.

TUCKER: Låt oss vända oss till Trump. Berätta först för mig hur du känner om den nuvarande situationen med sannolikheten att han blir omvald?

PUTIN: Det skulle vara lite konstigt och ur funktion men vi är väl förberedda. Han har lovat att avsluta striderna i Ukraina och vi stöder den uppfattningen.

TUCKER: Hur kunde han få dig att avsluta kriget så snabbt?

PUTIN: För det första har han aldrig förolämpat oss. Han har stor respekt för Ryssland. Vi skulle utgå från en position av vänskap och förtroende – då är alla problem lösbara. Vi kunde få det gjort. Lita på mig.

TUCKER: Syftar du på att Biden kallar dig en mördare?

PUTIN: Vi har varit mottagare av många förolämpningar och förtal som går tillbaka till några generationer av politiker. Mr. Trump var en uppfriskande paus från det. Han är mycket populär i Ryssland. Det kanske inte hjälper honom.

TUCKER: Har du någon kommunikation med Trump?

PUTIN: Nej. Självklart inte. Men skulle han vinna igen skulle våra kommunikationslinjer öppnas omedelbart medan just nu har vi inte någon dialog med president Biden.

TUCKER: Det är chockerande för mig. Ingen från Vita huset har varit i kontakt med dig?

PUTIN: Det stämmer. Ingen har ringt sedan vi gratulerade herr Biden till hans valseger. Det är förbryllande för oss att kommunikationerna är kallare nu än under det kalla kriget.

TUCKER: Hur tror du att valet 2024 kommer att gå?

PUTIN: Vi observerar bara. Det är vårt ansvar att vara vaksamma eftersom det kommer att påverka världen. Vi hoppas att valet genomförs på ett sätt där resultaten kan tros. I Ryssland har vi inte postningsvalsedlar.

TUCKER: Låt oss vända oss till Kina. Hur är din relation?

PUTIN: President Xi och jag är särskilt nära varandra. Ryssland och Kina har goda relationer från och med nu, vilket är en självklar tillgång för oss eftersom de är en av våra största energipartners. Vi kommer att fortsätta att vara vänner.

TUCKER: Det finns anklagelser om att Kina har hjälpt dig i kriget i Ukraina. Är det sant?

PUTIN: Det är inget jag kan diskutera. Låt oss bara säga att Ryssland inte är en isolerad makt. Den strategin har misslyckats. Vi har fler allierade och handelspartner nu än innan kriget startade.

TUCKER: Funderar du någonsin på en situation där Ryssland och Kina kan gå samman mot USA?

PUTIN: Menar du ekonomiskt eller militärt? Jag skulle säga att vi inte vill ha någondera. Det ligger inte i vårt intresse att stöta oss med USA eftersom alla sidor skulle förlora i en sådan konflikt.

TUCKER: På tal om konflikter, vad tycker du om situationen i Gaza?

PUTIN: Det är verkligen olyckligt. Palestinierna ödeläggs. Israel agerar på ett obegränsat sätt. Det visar den fruktansvärda dubbelmoralen i världen. Var finns sanktionerna mot Israel?

TUCKER: Är Ryssland involverat på något sätt, särskilt genom er allians med Iran?

PUTIN: Nej. Självklart inte. Vi motsätter oss inte Israels existens men samtidigt stödjer vi palestiniernas rätt till självbestämmande. Vi vill bli jämnt överlämnade.

TUCKER: Följer du vad som händer vid USA:s södra gräns?

PUTIN: Ja faktiskt. Det är en del av min dagliga briefing. Vi ryssar tycker att det är ironiskt nog underhållande att er kongress kommer att spendera miljarder på att skydda utländska gränser men försummar sina egna. Det är tyst skrattretande men dödligt.

TUCKER: Dödlig? Hur menar du det?

PUTIN: Dödligt allvarligt såklart. Människor dör dagligen när de passerar er gräns på ett okontrollerat sätt. Det är gratis för alla. Världen har inte sett något liknande i modern tid – hänsynslöst för ett land att kasta sig vidöppet så.

TUCKER: Utnyttjar Ryssland gränssituationen på något sätt?

PUTIN: Nej. Varför skulle vi det. Vi behöver inte göra någonting. Amerika är självförstörande. Och som Napoleon sa, stå inte i vägen för att din fiende ska förgöra sig själva.

TUCKER: Så då ser du Amerika som en fiende?

PUTIN: Det var bara ett ordspråk men den nuvarande administrationen är definitivt inte en vän.

TUCKER: Kan det ändras?

PUTIN: Det är därför ni har val.

TUCKER: Tack igen för att du fortsätter att engagera dig i så många olika ämnen. Kan vi bli ännu mer intressanta så att säga?

PUTIN: Absolut. Jag är öppen för de flesta ämnen.

TUCKER: Låt oss beröra klimatförändringarna. Det drivs fortfarande i USA och Europa. Vad är din position?

PUTIN: Mänskligheten är inte ens en typ 1-civilisation på Kardashev-skalan. Om vi inte kan utnyttja planetens energipotential, hur kan vi kontrollera klimatet?

TUCKER: Är du åtminstone orolig?

PUTIN: Jag är mer bekymrad över verkliga frågor. Klimatförändringar är inte en av dem. Jorden gör ett ganska bra jobb med att reglera sig själv. Och om Sibirien blir lite varmare desto bättre. Mer jordbruksmark för Ryssland.

TUCKER: Men vad skulle du säga till de sanna troende som är övertygade om att vi är på väg mot en katastrof?

PUTIN: Jag skulle säga till dem att oroa sig för klimatförändringar är som att klaga på vädret. Om du inte gillar klimatet, flytta. Om du är orolig för vädret, skaffa ett paraply.

TUCKER: På det viset, hur ser du på transpersoners rörelse?

PUTIN: Det är intressant för mig att alla saker som brukade vara ett mål för utpressning nu är hedersmärken. I Ryssland finns det inga lagar, men vi tvingar absolut inte våra barn till det.

TUCKER: Ryssland har kritiserats för sina myrgaylagar och för att vara ovänliga mot HBTQ+.

PUTIN: Vi har lagar som skyddar våra barn. Och vi draperar inte våra ambassader i regnbågsflaggor. Det stämmer. Annars lägger vi oss inte i vuxna medborgares privatliv.

TUCKER: Följer du amerikansk sport? Vi är på väg att ha Super Bowl.

PUTIN: Ja faktiskt. Ryssland är en stor idrottsnation. Vi stod värd för vinter-OS och världscupen ganska nyligen. Vi gillar all sport.

TUCKER: Vad tycker du om amerikansk fotboll?

PUTIN: Det är en intressant sport. Men varför kallar man det fotboll när bollen nästan alltid spelas med händerna? Det verkar också onödigt våldsamt ibland.

TUCKER: Det är sant. Kommer du att titta?

PUTIN: Spelen kommer inte att visas i Ryssland.

TUCKER: Så du kommer inte att få se Taylor Swift heller då?

PUTIN: Nej. Vi har fått uppskov.

TUCKER: Tack president Putin för din tid.

 

KÄLLA: iSource Nyheter Jack Straw @JackStr42679640

Här ska den filmade intervjun läggas upp:

https://tuckercarlson.com/?utm_medium=social&utm_source=TCNYT

Follow Tucker on X: https://x.com/TuckerCarlson

 

https://youtu.be/EcpHS0qBuOk?si=QblS1a7AdNxqrJhS

 

https://youtu.be/4KgHmkViV0E?si=maP_cLHpDqBkTSJe

 

Se även på WTV:

Nu har Putin invaderat Ukraina med sin överlägsna skalärvågsteknologi! Detta bekräftar att den äkta Putin har mördats efter 2015!;

 

 

You must be logged in to comment.