Mossad smygcensurerar SwebbTube, kontrollerar all teknologi där

Friday, 17 November 2023 10:05

Tack Mi för tipset!

Israels Talpiotteknologi har programmerat Iron Dome att enbart släppa igenom ofarliga raketer

Israels hemliga datorvapen Talpiot programmet gör att alla dansar efter Israels pipa

 

När det nuvarande SwebbTV startade 2019 blev jag, Henning Witte, snabbt avstängd från att skriva kommentarer där. Jag fick bara trycka tummen ner eller upp. Typiskt kontrollerad opposition m a o. Sedan lanserade de SwebbTube som ett svar på YouTubes extrema censur under Covid-plandemin. Detta blev en stor förbättring för Sverige som jag tackar för!

SwebbTube kunde jag kommentera fritt och bädda in deras filmer här på WhiteTV. Vad jag vet så finns ingen annan hemsida i Sverige som bäddar in så flitigt och många filmer från SwebbTube. Då YouTube hotade mig flera gånger laddar jag inget nytt upp där längre, men på SwebbTube går det fint.

Men nu när Israel begår det grymmaste folkmordet mot Palestinierna i modern historia blev det andra puckar på SwebbTube. Som jag skrev tidigare, Israels progromer mot främst barn och kvinnor i Gaza har blivit ett lackmustest: de som ställer sig på Israhells sida är skitstövlar!

Det finns en mycket stor och feg kanalSwebbTube som inte skyltar med sitt riktiga namn utan gömmer sig bakom förkortningen kz. De publicerade mestadels bra filmer, framförallt RussiaTodays nyhetssändningar, som ju blivit censurerat i Väst efter Rysslands folkrättsvidriga men mycket förståeliga attack mot Ukraina. Men när Israel började attackera sig själv med sin kontrollerade opposition Hamas publicerade kz plötsligt inte bara berättigad kritik mot Israel utan också mycket som försvarade och stödde Israels folkmord mot Palestinierna.

Då började jag skriva mycket kritiska kommentarer under kz-publikationerna på SwebbTube. De kanaler som är ärliga och modiga skyltar med sina namn och de står för det mesta på Palestinas sida och några på Israels, men inte på bådas, vilket ju är mycket suspekt.

Sedan började den andra stora SwebbTube kanalen med namnet "Krig" också spöka och publicera ibland till Palestinas fördel, ibland för Israhells. De vågar inte heller skylta med vilka de egentligen är. De fick samma kritik av mig under sina filmer som jag givit till kz.

Då plötsligt får någon vecka sedan stängde de båda av mina kommentarer, samtidigt! Jag fick bara trycka tummen upp eller ner, precis som hos SwebbTV sedan 2019. Och automatiskt stängdes mina kommentarer även i Martin Gustavssons kanal, Valsamverkanspartiet, vilket återigen bevisar att han är under negativ kontroll trots att han förbättrat sig mycket efter min svidande kritik. På den kanalen får jag inte ens trycka tummen upp.

Idag den 17 november 2023 på förmiddagen ville jag flytta upp min senaste uppladdning på SwebbTube från igår om hur Israel och Hamas arbetar ihop mot Palestina:

Men det gick plötsligt inte. Filmens avslöjande att de högsta Hamasledare är multimiljardärer och lever lyxliv i Arabemiraten med pengar från Soros blev för mycket för Mossad! Att flytta upp filmen ovan som kz och Krig ofta gör hade blockerats för mig. Då ville jag ladda upp den korta 7-minutersfilmen igen. Men nej, det hade Mossad också blockerat. Bara denna Mossad-kritiska film (eftersom Mossad var med och startade Hamas), inte mina andra.

Men nu, när jag började skriva det här nuvarande inslaget mot Mossad här på WhiteTV, då fungerar uppflyttningen av filmen ovan igen. Och den nya uppladdningen visas, t o m med tre visningar. Men när jag klickar på den då visas noll visningar och det meddelas att filmen fortfarande omkodas.

Allt detta bevisar att Mossad, den mäktigaste kraften i Sverige, har tyvärr även full kontroll över SwebbTube. De kommer åt varenda tekniska funktion där. Och naturligtvis skruvs tittarsiffrorna ner också på Israelkritiska filmer.

Allt jag påstår här kan jag belägga med skärmdumpar som jag tagit de senaste veckorna och idag.

Nyss fick jag även upptäcka att jag inte kan kommentera på min egen SwebbTube kanal på den senaste nyuppladdade varianten av filmen ovan, bara på den gamla uppladdningen. Vilken katt och råtta lek!

 

Se även på WTV:

Alla som är på Israels sida är äckliga vidriga skitstövlar! Bra lackmustest;

 

 

You must be logged in to comment.