Kanadas skogsbränder anlagda av Djupa staten, Trudeau, för att "bevisa" klimatlögn Upd 1.7. om svenska bränder!

Friday, 30 June 2023 10:17

De flesta skogsbränder brukar vara anlagda, typ i Kalifornien och nu Kanada, som aldrig haft så omfattande och hemska bränder så att t o m röken även kommit till Europa.

Huvudsyftet är att befästa det största klimatlögnet: att vi skulle ha vållat klimatuppvärmningen, för att dölja att den kommer från GUD för att höja solsystemets medvetande med skalärvågor, vilket är enormt positivt för oss.

Update 1.7.2023:    Hej Henning

Tack för ditt idoga arbete med att hjälpa folk att vakna.

Skriver dig genom att ta upp ett ämne som jag har tänkt mycket på. Började skriva ner lite av nedanstående tankar för över en månad sedan fast har tänkt på detta under mycket längre tid. När jag loggade in på din hemsida nu på morgonen såg jag att du verkar vara den enda att ta upp detta ämne då jag såg att du skrev om detta igår i din text den 30 juni 2023 tillsammans med tidigare länkar och att du har uppmärksammat detta tidigt. Tack Henning! http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/3105.html

Nu till mina tidigare reflektioner:

Man påminns dagligen i nyhetsrapporterna om att hela Sverige brinner. Det händer ju andligt också men det jag tänker ta upp är att det brinner helt bokstavligt runt om i hela landet. Det brinner nästan dagligen i villor, i flerfamiljshus, i fabriker, på företag, i lokaler, i lägenheter, i öppna landskap och i våra skogar med mera. Mina ögon öppnades för detta fenomen när jag själv var nära att utsättas för en svår brand. Branden startade där ingen var hemma, i närheten av där jag bor, och började med att tjock svart rök bolmade ut innan brandmännen ens hade hittat brandhärden. Sedan kom branden plötsligt och intensivt. Det kunde ha gått riktigt illa både med min bostad och de boende i närheten. Tack och lov utlöpte det hela någorlunda bra i jämförelse med andra bränder man läser om. Jag går inte in på närmare detaljer men kände där och då att något inte stod rätt till med branden. Tilläggas kan att brandmännen aldrig hittade orsaken till branden.

Jag började efter detta intressera mig för om något liknade hände någon annanstans, och till min förvåning så fanns detta fenomen inte bara här i Sverige utan även i många andra länder. Kalifornien bränderna är väl de mest kända. Det visade sig att många insatta experter där insåg att denna slags katastrofala och intensiva eldsvådor kan bero på så kallade ” DEW -Directed Energy Weapons”, (sofistikerade laser vapen). (såg i dina textlänkar från den 30/6-23 att du även nämnde något som heter blå laser) Ett av kännetecknen av dessa vapen som verkar kunna pricka in ett mål med otrolig träffsäkerhet är att allt brinner ner med intensiv hetta och att det inte blir mycket kvar efteråt. Bränderna har oftast ett väldigt snabbt förlopp när de väl satt igång.

Jag räknar upp några exempel från nyhetsmedia under senare tid. I början på juni månad kunde man läsa att en hel radhuslänga på 12 lägenheter i Gävle brann ner utan att kunna räddas. För att detta ska kunna ske måste elden ha haft en otroligt intensiv hetta. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/5Bk3B1/johnnys-hem-totalforstordes-i-radhusbranden-i-satra

Jag ser på bilderna i aftonbladet bland annat att träden står kvar helt orörda runt byggnaderna, de kan vara lite svedda. Men träd som med sina gröna blad INTE har brunnit upp??!! Medan radhuslängan är helt sönderbränd. Kan detta vara ett tecken på DEW som i Kalifornienbränderna 2017?

Nu under midsommarhelgen (2023) brann det på liknande sätt i en annan radhuslänga denna gång i Ystad. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/LlXdJp/brand-i-radhuslanga

Kan dessa bränder vara ett tecken på DEW? Har inte sett någon skriva om att många av de otaliga bränderna här i Sverige möjligtvis har åstadkommits av DEW. Inte ens i alternativ media. (men idag såg jag att du har tagit upp det Henning, och att du redan uppmärksammat detta tidigt. Tack!) I USA är det däremot uppmärksammat då de har haft många onormala bränder genom åren. Hoppades att någon kunde ta upp detta ämne, angående bränderna i Sverige men då det inte har skett, kände jag att det var dags att nämna mina tankar då man ser hur svåra lidanden dessa bränder orsakar för så många människor.

Vet inte vem som kan stå bakom, men om det nu är någon måste det vara en oerhört bemedlad, stark och inflytelserik grupp.

Avslutar med några länkar, men det finns många många fler. Alla bränder som händer är förstås inte som ovan angivet, men det är lite för många för att inte tänka att något fruktansvärt oetiskt händer mot vår befolkning utan att människor är varse.

Vänliga hälsningar/K

PS. Kolla gärna upp nyhetsflödet för att se hur många bränder det är dagligen i Sverige och hur få som klaras upp.

 

Här kommer några fler länkar men det finns hur många som helst:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dwaRqj/byggvaruhus-i-brand

https://www.expressen.se/nyheter/fullt-utvecklad-brand-i-industrilokal-i-kallered/

Här är några äldre länkar från bränderna I Kalifornien:

https://rumble.com/v1i5k79-directed-energy-weapons-are-being-used-to-cause-strange-wildfires.html

https://rumble.com/v1z2t3a-california-gets-cooked-by-microwave-directed-energy-weapons.html

 

Se även på WTV:

Klimatlögnen ska dölja solens neutrinostrålning som höjer vårt medvetande, Global Warming är alltså positiv, befriande;

Jorden växer med fri neutrinoenergi som klimatdårarna (Greta) förtiger;

Kalifornien- och Oregon-bränderna anlagda för att hjälp;

Kalifornien-bränderna 2018 gjorda med Directed Energy Weapons, laservapen;

Greklands bränder orsakad av laser vapen, directed energy weapons;

Blå laser tände eld på utvalda hus i Kalifornien oktober 2017;

Bränderna i Kalifornien var konstgjorda med hemliga energivapen, skalärvågor eller bara laser?;

Tack KZ att ni la upp det!

 

You must be logged in to comment.