Pedofiler från Sydsudan avslöjad i Niger och svenska fosterbarn vanvårdas då socialen är samhällets bottensats

Thursday, 07 October 2021 07:47

"För att förstå att vi verkligen har att göra med pedofila kriminella är det här ett verkligt bevis på barnhandel. Ett fraktplan som startade från Sydsudan inspekterades av tulltjänstemän under en mellanlandning i Niger. De upptäckte hundratals bortförda barn i ett fraktplan som var på väg till Spanien. I videon säger tjänstemännen att barnen var avsedda att säljas till pedofiler eller användas för organtransplantationer. Lägg märke till att besättningen tas bort med matchande armband."
Filmen till denna text kan ses i Benjamin Fulfords senaste nyhetsbrev.
------
"Av de 193 länder som har ratificerat barnkonventionen har ungefär hälften konkreta handlingsplaner för att uppfylla den. Tre länder har inte stadfäst konventionen; Somalia, Sydsudan och USA."
-------
Svenska fosterbarn vanvårdas då socialen är samhällets bottensats. Det är oftast sådana som inte får jobb på andra ställen som jobbar inom kommunernas socialtjänster. Förbjud tvångsomhändertagande av barn! Avskaffa kriminella LVU-lagen som är så luddigt formulerat att pedofiler gnuggar i händerna! Inför övervakning med välutbildad personal i hem där barn far illa.
-------
 

You must be logged in to comment.