Åk inte till Cypern, extremt korrupt rättssystem där! Cypriotiskt våldtäktsfall av 12 israeler

Thursday, 02 January 2020 14:06

De av Mossad kontrollerade svenska medier tiger (var är alla feminister?) om en jätte rättsskandal på Cypern, där en 19 årig engelsk tjej  i somras polisanmälde 12 israelis att ha våldtagit henne, efter att hon hade frivilligt samlag med en av dem. Trots medicinska bevis på våldtäkten släpptes israelerna och flickan förhördes under åtta timmar utan advokat av en brutal cypriotisk polis som, enligt henne, tvingade henne att ta tillbaka våldtäktsanmälan.

Hon sattes sedan över en månad i häktet med nio andra kvinnor i ett rum för att vänta på en rättegång om felaktig polisanmälan, där hon riskerar ett års cypriotisk skitfängelse. Därefter släpptes hon mot borgen, men får inte lämna Cypern.

Den mest skandalösa rättshaveristen är hennes domare Michalis Papathanasiou, som ständigt fördröjer åtalsprocessen och när det äntligen igen förhandlas en liten bit under några timmar så attackerar domaren den 19-åriga flickan med aggressiva utfall att hon ska respektera domstolen utan att hon har gjort något fel.

Processen började i somras, alla hennes vittnen kuggades i motsats till åklagarens och hon fick vänta på domen tills efter jul, så att hennes jul förstördes, hennes mamma måste vara kvar på Cypern under julen och hennes första studier på ett engelskt universitet saboteras. Men även själva domslutet delades up av den vidriga domaren. Hon fick efter jul bara veta att hon dömdes, men att kungöra påföljden, fängelse eller inte, drog domstolen ut igen med att tillkännage först efter årsskiftet 2019/20.

Skandaldomstolen i Famagusta upprörde även de brittiska massmedia och har t.o.m. lett till diplomatiska konflikter mellan England och Cypern, då också de engelska politikerna har fått nog av rättsrötan på Cypern.

Nordfront skrev den 6 augusti 2019:

"Läkarundersökningar av de judiska pojkarna visar att två av dem hade ”misstänkta” rivmärken på ryggar och bröstkorgar, märken som liknar sådana som uppstår vid kamp.

Men dessa märken påstår judarna att de fick när kvinnans vänner hade anfallit dem fysiskt på hotellet. Hotellchefen förnekar dock att något sådant bråk skulle ha utspelat sig på hotellet vid tillfället.

Kvinnan hade också sms-konversationer med sina vänner medan hon satt på polisstationen och hävdade att polisen inte lät henne tala med någon.

En av de judiska pojkarna har också ändrat sin berättelse. Det gjorde han efter att kvinnans advokater påstått att hon blivit utnyttjad för ”hämndporr” sedan pojkarna själva på internet hade delat sina egna videofilmer som visar hur de våldför sig på henne.

På grund av att hämndporrvideon som nu har fått spridning visar att judarna ljög om det inträffade, kommer rättegången att återupptas på onsdag den 7 augusti. Då med den nu kända videon som bevismaterial mot de israeliska tonåringarna."

 

Det finns bara en slutsats att dra: Åk aldrig mer till Cypern!

Twitter users are using the hashtag #BoycottCyprus

 

You must be logged in to comment.