Anders Thornberg och poliserna i Trollhättan måste sparkas omedelbart, förstört våldsmonopolet

Friday, 13 December 2019 08:07

Källa: https://newsgram.se/polis-tittade-passivt-pa-nar-joakim-lamotte-attackerades-av-lynchmobb/

Alternativmedia och folk på sociala medier kokar över de brott ett minst 50-tal starkt invandrargäng har utsatt medborgarjournalisten Joakim Lamotte för på Krongården i Trollhättan kvällen den 12 december 2019. Invandrarbrottslingar skriker jämt  horunge och andra förolämpningar mot Lamotte, en mordhotar honom, flera skjuter fyrverkeri mot honom, en misshandlar honom lätt, flera är maskerade, vilket är förbjudet enligt Lag (2005:900) om förbud mot maskering i vissa fal och minst en rånar Lamottes kamerautrustning

precis framför ögonen av minst sju poliser

och de gör inget!

Till Expressen säger polisen:"

– Vi har en relativt stor resurs på plats. Brottsläget är oklart, men vi jobbar med att omhänderta så många som möjligt som är delaktiga, säger Göran Carlbom.

Totalt blev sju personer omhändertagna, men de är inte knutna till något brott.    -------

– Ingen är delgiven misstanke om brott, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen region Väst."

Alla poliser och deras befäl som var på plats borde avskedas med omedelbar verkan och åtalas för tjänstefel. I filmerna nedan ser man att de står direkt bredvid brottslingarna och offret och är aktiva mot offret, men knappt mot de kriminella invandrare! Därmed dribblar de bort statens våldsmonopol. Invandrargäng har byggt upp ett stort våldskapital jämte polisen, som tillåter detta dagligen. Då har det svenska folket också rätt att beväpna sig enligt nödreglerna. Polisen vill inte skydda folket längre.

Det som dokumenterades i Trollhätta igår är så extremt allvarligt att polischefen Anders Thornberg måste sparkas också omedelbart. Men det kommer naturligtvis inte ske då fulmedia knappt rapporterat om fallet. De som gjorde det förteg att Lamotte blev bestulen sin kamerautrustning och att många andra allvarliga brott begicks mot Lamotte. Dessutom påpekar lögnmedia aldrig när invandrargäng maskerar sig. Som om lagen mot maskeringar inte skulle finnas. Då blir brottsläget naturligtvis oklart.

Det är den svenska polisen som sätter rättsstaten ur spel i Sverige.

Lamotte gjorde ett allvarligt fel: att han inte direkt kritiserade poliserna som stod omedelbart bredvid honom.

Lamottes film på ofria Fria Tider kan ses här. Den har bara över natten redan fått över 350 000 visningar!

 

 

You must be logged in to comment.