Ingrid Carlqvists journalistiska moral sjunker allt lägre, typisk kontrollerad opposition

Thursday, 12 December 2019 16:47

Ingrid Carlqvist hamnade rejält i blåsvädret när hon ställde sig på den pedofilmisstänkte faderns sida i Anna fallet. Nu har hon givit nya bevis om sin sjunkande journalistiska moral som bevisar än en gång att hon är ett klassiskt fall av kontrollerad opposition. Hon bjöds nyligen på en resa till Israel och skriver om detta bl. a.  följande:

"För trots att Systembolaget skryter med att vara världens mest välsorterade vinbutik så är det mycket svårt att hitta israeliska viner där. Personalen får något dimmigt i blicken när man frågar efter sådana. Till sist kommer de fram till att det finns några få, men de kallas inte israeliska. På flaskorna står i stället ”Golanhöjderna (israelisk bosättning)”. Likadant är det i Frankrike, Kanada och flera andra Västländer som fått för sig att Golanhöjderna är ”ockuperat område”."

Välden har klara folkrättsliga regler enligt vilka det inte finns det minsta tvivlet att Israel har ockuperat Golan höjderna. Att sätt detta i " " tecken visar att Carlqvist ställer sig på folkrättsbrottets sida.

Hon gillar och citerar den sionistiska prästen Enarson   :

"Som den kristna sionist Lars Enarson är menar han att alla nationalstaters överlevnad beror på hur det går för judarna här i Israel.

– Gud är en rättvis domare. De nationer som vägrar låta hans folk få tillbaka sitt eget land, riskerar i slutändan att bli av med sina länder. Därför är Israelfrågan en nyckelfråga för Sveriges och hela Europas framtid ...."

Hon nämner dock inte att ca. 90% av dagens judar i Israel inte är semiter utan khazarer från nedre Wolga-området i Ryssland. Det är helt inte samma folk som fördrevs från Israel tidigare. Palestinierna är däremot äkta semiter.

Därför ska de som nu är medborgare i Israel vara mycket glada om de får behålla Israel enligt FN:s tvåstatslösning från 1967.

Inte ett ord från Ingrid Carlqvist att Israel är den värsta rasist- och apartheidstaten i världen. Inget medlidande för Palestinerna, som ständigt utsätts för vidriga övergrepp av Israel.  Att Ingrid skulle vara så hjärtlös trodde jag inte om henne.

Filmen gick inte att bädda in, klicka nedan:

https://archive.org/details/KhazarsIMPOSTORSOfPalestine

 

 

You must be logged in to comment.