Vaccinkritiker Jennifer Jaynes förmodligen mördad i Texas, 100. offer för Pharma-maffian i USA

Saturday, 07 December 2019 16:54

källa

I USA har nu den 100. vaccin- och Big Pharmakritikern dött en mysteriös död. Hon är best-seller författaren Jennifer Jaynes, 47. WTV sätter extra fokus på hennes konstiga död. då det som vanligt cirkulerar uppgifter att hon skulle ha begått självmord med två skott i huvudet. Då hon har två femåriga tvillingpojkar som barn och var en mycket ansvarsfull och bra mor är det uteslutet att hon begick självmord.

Eftersom redan 99 andra vaccin- och Big Pharmakritiker mördades i USA med självmord och andra idiotiska förklaringar under de senaste åren ska den extremt kriminella staten USA bevisa motsatsen, att hon inte mördades. Här vänds den journalistiska bevisbördan. I Ryssland skulle sådant aldrig förekomma. Listan med mördade alternativmediciner påminner om Clinton Body Count. Där är siffran även över hundra mord på människor som visste för mycket om paret Bill och Killary Clintons kriminella affärer.

Filmen om Jennifer nedan går inte att hitta under en Google sökning, vilket bekräftar att hon blivit mördad av American Deep State. Gammelmedia tiger också.

 

You must be logged in to comment.