Falskflaggad attack mot Iran på gång? Update 13 juni 19

Tuesday, 11 June 2019 15:42

De mörka bakgrundskrafterna vill ha igång WW3. Just nu ligger Iran pyrt till. Nyligen saboterades oljetankfartyg i Persiska viken:

"Hittills är däremot lite känt om vad som faktiskt inträffat. Totalt fyra fartyg påstås ha utsatts för någon form av sabotage i närheten av Fujairah. Skroven på flera av dem sägs vara allvarligt skadade, men det är oklart hur skadorna uppkommit.

Två av fartygen tillhör det statliga saudiarabiska oljeföretaget Aramco, ett norskt företag har uppgett att de äger  det tredje fartyget och ytterligare ett tros tillhöra emiraten. Saudiarabien har beskrivit händelsen som en attack, men ingen människa ska ha kommit till skada. Det finns inte heller några uppgifter om oljeutsläpp.

De första rapporterna om sabotage som nådde internationella medier i helgen följdes av unisona fördömanden. Den försonliga tonen har nu förbytts mot anklagelser. Iran pekar på Israel och USA riktar uppmärksamheten mot Iran. Bakom alla utspel ligger en upptrappad retorik mellan svurna fiender som inte är sena med att peka ut varandra som ondskan själv." skriver Huvudstadsbladet

Iran har inte det minsta intresset att det blir bråk ....

WTV var igen litet före sin tid. Idag kom följande nyhet:

Oljefartyg attackerade utanför Iran

 

 

You must be logged in to comment.