Igen valfusk i Stockholm 2018 upptäckt!

Thursday, 11 October 2018 21:18

källa

Nya Dagbladet har med avstånd haft den bästa rapporteringen om det historiska valfukset 2018. De varnade även före valet och gav råd hur vi kunde kontrollera vallokalerna, vilket WTV gjorde på Östermalm i Stockholm, där dock inga oegentligheter kunde upptäckas, bara en vänligt hälsande Ulf Kristersson (M) (som dock snuvades på min röst ...)

"Flera fel har begåtts i rösträkningen i Stockholms län till valet, enligt en ny granskning av rösträkningen i Länsstyrelsen i Stockholm.

SVT Nyheter Stockholms utsända reporter valde att själv räkna flera av personrösterna från valet som Länsstyrelsen i Stockholm sparat i sitt arkiv. Granskningen, där stickprovskontroller utfördes för flera distrikts personröster, visar på felaktigheter i rösträkningen.

“Vi hittar två personkryss till riksdagen som inte räknats in och registrerats. Och vår granskning visar dessutom att det helt saknas dokumentation över vilka fel som räknare gjort, eftersom Länsstyrelsen inte protokollför sina egna omräkningar. Man suddar helt enkelt bara de felaktiga siffrorna i blyerts. När vi begär ut avvikelserapport om rösträknarna som fick sluta och felregistreringarna de gjort, får vi ett nästan tomt papper, med en liten bristfällig anteckning”, skriver SVT Nyheter Stockholm."

Det ryktas att OSSES:s valfuskrapport 2018, som till väsentliga delar redan är färdig, kommer att skaka om Sverige i sina grundvalar ......

Katerina Janouch förutspådde också valfusk för valet 2018, se filmen nedan.

Äcklas även över andra valfuskfakta på WTV:

Extremt valfusk 2018;

Namninsamling mot valfusket 2018 i Sverige;

Partiet Populisterna kräver omval/extraval efter historiskt valfusk 2018;

Mikael Willgert / SWEBBTV förnekar valfusk, typisk kontrollerad opposition;

 

 

You must be logged in to comment.