USA planerar ny giftgasattack i Syrien med Vita hjälmarna

Wednesday, 29 August 2018 18:40

källa

Att de Vita hjälmarna är själva terrorister har WTV berättat för länge sedan och fulmedia hjälper brottslingarna naturligtvis genom att sprida positiv propaganda om dem. Nu uppmärksammar Nordfront på en ny skandal:

Vita hjälmarna har levererat giftiga kemikalier till rebellgrupper i Syrien

"Ryssland varnade nyligen för att USA har för avsikt att iscensätta ytterligare en falsk kemgasattack i Syrien för att få en förevändning att attackera landet. Nu meddelar man att den terroranstrukna och västunderstödda så kallade hjälporganisationen Vita hjälmarna mottagit kemikalier för ändamålet.

Enligt rysk militär har information erhållits från flera källor att ”en stor leverans av giftiga substanser har förts till staden Saraqib på två lastbilar från byn Afs”, enligt generalmajor Alekseij Tsygankov som är chef för den ryska försoningsenheten för motståndarsidorna i Syrien.

Enligt Tsygankov levererades kemikalierna till ett arméförråd som används av den militanta gruppen Ahrar al-Sham, ”i sällskap av de åtta medlemmarna från organisationen Vita hjälmarna”, och att lasten togs emot av två högt uppsatta anförare för den salafistiska terrororganisationen Ahar al-Sham.

”Sedan placerades en del av lasten i omärkta plasttunnor och transporterades till en annan milisbas i södra Idlib för att iscensätta ett användande av kemiska vapen och sedermera beskylla regeringsstyrkorna för att använda giftiga ämnen mot civilbefolkningen”, lyder Tsygankovs uttalande."

Andra avslöjanden om White Helmets brottslighet på WTV:

White Helmets misstänks dödat ett barn för sin propaganda;

Väst stödda White Helmets fuskar för att hjälpa ISIS;

Prisbelönad UK-reporter Robert Fisk + tysk NTV bevisar att giftgasattacken i Douma är fake news;

White Helmets är vidriga terrorister, del av ISIS;

 

 

You must be logged in to comment.