Migrationsdomstolen spårar ur helt

Wednesday, 02 December 2015 22:11

Ofria Fria Tider kommer med ett alarmerande inslag ikväll:

Illegal invandrare ljög om sin bakgrund och begick grovt våldsbrott – får ändå PUT

En 35-årig libysk arab nekades asyl i Sverige redan 2008, men valde trots det att stanna kvar i landet. Under sin tid som illegal invandrare dömdes han bland annat för grov misshandel. Men nu beviljas han permanent uppehållstillstånd, PUT, efter att ha hittat på en ny historia om sin bakgrund.

.....

Sundsvalls tingsrätt valde att avslå åklagarens yrkan om utvisning med hänvisning till att den illegale invandraren befunnit sig så lång tid i Sverige.

"Det finns ingen särskild anledning att anta att N.N kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet här i landet", skrev domstolen.

Exakt tre månader senare dömdes 35-åringen för nya brott, närmare bestämt stöld och häleriförseelse. Han hade i samarbete med en annan arab stulit kläder från klädbutiker.

I april 2014 preskriberades Migrationsverkets utvisningsbeslut och nu såg 35-åringen åter sin chans att säkra asyl i Sverige.

I samband med att han sökte asyl igen kom 35-åringen med en ny historia. Han påstod nu, när Gaddafi-regimen hade störtats, att han i själva verket tillhörde klanen Tawergha, som är utsatt eftersom den var lojal med den forne ledaren och eftersom medlemmarna "har mörkare hy" än andra libyer. Han bad om ursäkt för att han tidigare ljugit om sin klantillhörighet och bedyrade att han "känner stor ånger över den brottslighet han gjort sig skyldig till under sin tid i Sverige".

Men även den här gången kunde Migrationsverket konstatera att mannen inte presenterat några som helst bevis för det han påstod, att han lämnat motstridiga uppgifter och kommit med ny information i syfte att påverka processen till hans fördel ....

Efter att Migrationsverket återigen avslagit 35-åringens ansökan och beslutat att han ska utvisas överklagades beslutet till migrationsdomstolen i Luleå. Det skulle visa sig vara en riktig lyckoträff för den illegala invandraren.

De kvinnliga domarna kom nämligen fram till att mannen har diabetes och att han därför har rätt att få PUT på grund av "synnerligen ömmande omständigheter". Enligt beslutet är det nämligen oklart om det finns fri tillgång till insulin i Libyen."

Sundvalls tingsrätt och Migrationsdomstolen visar att Sveriges domstolar inte är värda namnet domstol längre. De har muterat till Sveriges förtryckarinstrument. Anledningen att så många svenska domare spårar ur totalt är att de står under mind control. Det i kombination med en mycket bristfällig utbildning och betalning gör att den ena domen efter den andra är skandalöst dålig. En rättvis och bra dom är någonting sällsynt i Sverige!

Blir ilsken över den svenska rättsrötan på White TV:

Flesta domare i Sverige värdelösa då under mind control;

 

You must be logged in to comment.