Operation Trojanska Hästen

Thursday, 24 September 2015 19:19

Rapport från Wien och flyktingstsunamin

av Jan Erik Sigdell

Jag var i Wien 10-21 september medan problemet med flyktingslavinen blev akut och vill med egna tankar och kommentarer rapportera vad man där fick veta i officiella medier, men möjligen inte i samma utsträckning (eller inte alls) i de tydligen snävare styrda svenska medierna.

Varje dag följde jag vad som stod i dagstidningarna Kronenzeitung, Österreich, Der Kurier, Der Standard och Die Presse, samt i det reklamfinansierade gratisbladet Heute som läggs ut vid hållplatser och på metrostationer.

Den 10e meddelade en rubrik att underrättelsetjänster varnar för att IS-terrorister blandar sig bland flyktingarna för att på så sätt smuggla sig in i Europa. Ett par dagar senare: ”Var 50e ’flykting’ kan vara en terrorist.” Tyskland stängde som bekant sina gränser och flyktingströmmen stagnerade i Österrike. De ville vidare till Tyskland och Skandinavien. Ungern hade redan garderat sig med stängsel vid gränserna och skyndade att tömma sina läger medan gränsen till Österrike fortfarande var öppen. Där blev två terrorister bland flyktingarna häktade, men det fanns sannolikt flera. Viktor Orbán blev starkt kritiserad av de andra EU-staterna för att han förekom de övriga länderna med att göra vad de själva skulle ha gjort i tid (och väl mest för att han på detta sätt lyckades bli av med en stor mängd flyktingar som de tyckte att han skulle ha kvar). Nu är det redan delvis för sent, eftersom IS-agenter, aktivister, terrorister och agitatorer utan tvivel redan är här.

När Tyskland stängde sina gränser stoppades till större delen tågtrafiken vid den österrikiska gränsen och enorma trafikköer uppstod på vägarna över gränsen. Flyktingarna samlades i massor i Salzburg, på järnvägsstationer i Wien och i andra städer. I Österrike kommenderades sedan militären till att bevaka gränserna, men tokigt nog inte den ”gröna gränsen” genom skog och mark, vilket dock skulle ha varit mycket svårt. Snart måste man inse att detta inte alls räcker och man införde skarpare gränskontroller, också med inställd tågtrafik från Ungern och andra länder samt långa kontrollköer i gränstrafiken.

En österrikisk politiker citerades litet enfaldigt: ”Båten är inte full än” – men den behöver inte alls vara full för ett myteri! Just detta är den stora faran. Men man såg också rubriker som ”tårgas mot flyktingar” och ”gatustrider i Ungern” och om stormning av Steiermark och Kärnten. Där torde Sverige ha en del att se fram emot.

Vi måste faktiskt vara mycket försiktiga med all naiv hjälpvillighet innan vi hjälper oss ihjäl och blir till flyktingar i eget land. Det är alldeles självklart att nödlidande skall hjälpas, men inte utan sträng kontroll och inte utan att göra det mesta möjliga för att skilja agnarna från vetet, vilket är ett svårt problem. Man trycker kraftigt på tårkörtlarna med bilder av gråtande barn och förtvivlade människor som (ännu) inte lyckades tas sig över gränsstängslen. Men hur skall man veta vem som verkligen är i nöd, vem som är ”okynnesflykting” och vem som är terrorist och hemlig agent. Det är kanske redan för sent, vilket man äntligen börjar förstå och redan ångra i Österrike, där man nu kräver gränsstängsel som i Ungern och strikt kontroll.

De flesta flyktingarna flyr från nöd och död i områden med krig och strid, men också med mördande religiösa konflikter, inte bara mellan islam och andra religioner utan också inom islam mellan shiiter och sunniter. De som är i nöd skall naturligtvis ha rimlig hjälp, men jämförelsevis välklädda män med smartphones, kan de verkligen vara flyktingar? Vid flyktingscentra i östra Österrike vågar kvinnor numera inte gå ut ensamma, därför att de hotas av kraftiga och skäggiga män (de har ju inte slöja och huvudduk) och antastas av dem (kvinnor anses ju vara mindervärdiga och lovligt villebråd om de inte har slöja). Om ett österrikiskt flyktingshem för kvinnor med barn berättas det, att de klagar på att maten är för dålig och kräver vid minsta besvär att de själva eller deras barn skall hämtas till sjukhus med ambulans. Flyktingar får mera pengar i fickan än en arbetslös österrikare.

En syrisk hatpredikare, som av alla ställen har vuxit upp i Wien, kräver av syriska kristna för att de skall få leva att de skriver under ett ”kontrakt” om att inte visa kristna symboler (kors och liknande), inte visa en bibel offentligt och inte ringa i kyrkklockor men bära slöjor och skägg.

Svenska kvinnor: köp i tid en burka och gör er beredda på ännu flera våldtäkter. Svenska män: låt för säkerhets skull skägget växa.

Står bakom allt detta en hemlig plan som man nu försöker vifta bort som ”konspirationsteori”? Är flyktingsströmmen en sedan längre tid väl planerad vapenlös invasion (eller ännu värre: med människor som vapen…) för att destabilisera Europa? Drivs människor till flykt för att ovetande bli missbrukade i ett världspolitiskt projekt av typen ”trojansk häst”? Är det nu egentligen inte för sent att dra upp huvudet i sanden och öppna ögonen för verkligheten?

I Die Presse läste jag en intressant intervju med Viktor Orbán (Ungern) som visar sig ha vettiga åsikter och god insikt i den verkliga problematiken, medan Angela Merkel (som tidigare hade en politisk position i DDR) styrde vidare i sin katastrofkurs i riktning mot ännu värre kaos, men oppositionen lyckades dock få henne att åtminstone för tillfället lägga om rodret och stänga gränserna när det redan var fem minuter över tolv. Österrikes Werner Faymann styrde åt samma håll, men såg sig tvungen att stänga gränserna efter att Tyskland hade gjort det, men så att en stor mängd flyktingar blev fast mellan landets gränser. De hade lyckats ta sig in men inte längre ut och nu sitter landet i fällan med dem.

Multikulti är väl egentligen bra, men inte den kulturella våldtäkt av nationella värden, seder och traditioner, som nu börjar äga rum.

Den som en längre tid har följt alternativa nyhetskanaler (så länge de finns) och inte är alltför förbländad av naivitet och omisstänksamt utnyttjad hjälpvillighet som gränsar till självuppgivelse behöver stryka sanden ur ögonen och få följande plan klar för sig:

· Man vill i länder som Syrien och andra driva ut en stor oönskad del av befolkningen och sätter med krigshandlingar igång en flyktingström i riktning mot Europa.

· Man stöder ekonomiskt och på andra vis flyktingtransporter (förutom att dessutom flyktingarna själva får betala) för att få dessa människor över gränser och hav.

· Avsikten är att denna flyktingslavin genom en vapenlös invasion skall destabilisera Europa.

· Man blandar ett stort antal aktivister och terrorister bland dessa människor. Deras uppgift är att när tiden blir mogen få igång en islamisk revolution i mottagarländerna och där ta över makten.

Kampen mot IS är till större delen en politisk lögn eftersom Obama är muslim och i hemlighet samarbetar med dem. Han låter de få vapenleveranser och låter bomba skenmål (t.ex. hus som står tomma och betydelselösa anläggningar). Stridigheterna i dessa länder är inte minst en strategi för att driva på invasionen av Europa.

Men varför låter sig amerikanska krigsmakten utnyttjas till detta? Obama har sagt upp ett stort antal generaler och andra militärer för att ersätta dem med amerikanska muslimer och muslimvänliga. Han lär ha muslimska rådgivare i Vita Huset.

Men ett sådant vansinne kan ju inte vara sant! Man säger då att det ju bara kan vara konspirationsteori och stoppar huvudet i sanden så att rumpan sticker upp, där man sedan träffas hårt och oväntat plötsligt måste inse att man hade fel. Men tänk efter: som strategi är detta helt enkelt genialt…

Flyktingarna får redan i Turkiet och återigen på vägen till och med en handbok som visar hur de kan ta sig vidare och undvika att bli avvisade: 'Handbook' For EU-Bound Migrants. Därtill finns en webbsida som ger ytterligare informationer till dem. Så kom nu inte och säg att detta inte är välplanerat!

Se också:

Muslim Refugee Crisis Bringing Deadly Bloodbath and Collapse to Europe, Islamic Indoctrination In American Public Schools. No Christianity Allowed, Ken O'Keefe going off on Israel and wars, ISIS Czar Allen Stepping Down Amid Second Scandal, Support For ISIS, Maher: Muslim Immigrants In Europe Is “We're Biding Our Time Until You Will Do Things Our Way”.

 

You must be logged in to comment.