Människorättsadvokaten Wang Yonghang nästan torterad till döds av kommunist regimen i Kina

Friday, 06 February 2015 00:09

källa: Kinesisk tortyr offer

Kina är en av de vidrigaste diktaturer i världen. Utan deras stöd skulle Nordkorea inte överleva en dag. Mao har mördat fler människor än Hitler och Stalin. Ändå slicker alla i Väst Kina för att göra affärer där. Man utnyttjar gärna slavarbetarsystemet i Kina för att producera billigt och förstör därmed arbetsplatserna hemma. Miljontals människor tvingas att arbeta för noll kr i timmen på de tusentals koncentrationsläger, rättare sagt slavläger, som finns i Kina. Klart att de då konkurrerar ut vår arbetsmarknad. Pengar är ju mycket viktigare än mänskliga rättigheter eller ett människovärde.

källa: http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2187771/Does-Chinas-superb-tolerance-religious-diversity-extend-imprisoned-tortured-Falun-Gong-practitioners.html

Det sägs att djävulen en gång valde att inkarnera på jorden. Gissa vilket land han tog? Kina. Därför har det alltid varit ett extremt förtryck i Kina. Glöm inte hur kvinnor nedvärderas där! Tänk efter varför det förekommer så många drakar i Kina och alla restauranter utomlands.

Men alla som varit i Kina vittnar om att landet långsamt förbättrar sig. Tortyren mot Falun Gång medlemmar är inte lika extremt som för 10 år sedan. Kina är klart på väg till stora förbättringar, vilket är mycket glädjande. Hos oss är det tvärtom.

Falun Gong är en andlig rörelse. Kommunistmaffian som styr i Kina är livrädda för dem. Därför behandlas alla Falun Gång medlemmar extra grymt. Anden styr över materien, mind over matter. Därför är en andlig rörelse så farlig för Kinas materiella makthavare, därför försöker de utplåna Falun Gång. Synt att Putin är tvungen att samarbeta med Kina och inte med oss.

källa: Den kinesiske människorättsadvokaten Wang Yonghang är förlamad efter att ha torterats brutalt i kinesiskt fängelse, där han suttit sedan 2009. (New Tang Dynasty Television)

"Wang Yonghang, som utsetts till en av Kinas tio främsta människorättsadvokater, är nu förlamad från midjan och neråt som ett resultat av långvarig tortyr i ett kinesiskt fängelse. Det skrev människorättsadvokaten Tang Jitian på den populära kinesiska sociala sajten Weixin den 14 januari.

”Wang Yonghang, som nu är 42 år gammal, har förföljts sedan juni 2009, då han försvarade Cong Rixu i en rättegång, och den hemliga ordern om att han skulle förföljas kom från Zhou Yongkang, förre chefen för det politisk-rättsliga utskottet”, skrev Tang.

Politisk-rättsliga utskottet är det partiorgan som styr alla aspekter av Kinas rättssystem, inklusive polis, domstolar, åklagare, advokater, fängelser och arbetsläger. Tidigare leddes det av den nu avsatte och åtalade Zhou Yongkang, som då var en av Kinas mäktigaste och mest fruktade personer.

”Wang dömdes i hemlighet till sju års fängelse i november (2009). På grund av den grymma förföljelsen läkte aldrig såret i hans ben”, skrev Tang. ”I fem år har det droppat vatten, blod och var från såret. Nu har han symptom på tuberkulos och är förlamad från midjan och neråt.”

Försvarade Falun Gong-utövare
Wang blev välkänd i Kina för att han försvarade utövare av den andliga metoden Falun Gong, som den kinesiska regimen har förföljt brutalt sedan 1999. En av flera Falun Gong-utövare som han försvarade var Cong Rixu från Dalian, en stor stad i Liaoningprovinsen.

Wang hålls för närvarande fängslad i staden Shenyang i Liaoningprovinsen, där han har suttit sedan i april 2010. Enligt sajten minghui.org, som rapporterar om förföljelsen av Falun Gong i Kina, har Wang bland annat vid ett tillfälle berövats sömn och mat i tretton dygn.
" anklagar Epoch Times.

Sluta dalta med Kina för att tjäna pengar och kräv att de respekterar mänskliga rättigheter! Alla som gör affärer med Kina har blod på sina händer, med undantag av Ryssland, som befinner sig i ett nödläge. Kräv demokrati för Kina! Kommunister förstår bara ett språk: spö!

Rusa även med White TV om: Target China;

 

You must be logged in to comment.