Invandrare anhållna för terror mot polis och brandkår i Rågsved

Monday, 08 December 2014 18:31

Den viktigaste informationen om terrorn mot polisen och brandkår i Rågsved under helgen varit om gärningsmännen hade invandrarbakgrund eller inte. Sådan central information tjuvhålls av gammelmedia. De vet att befolkningen blir då ännu mera upprörd över den kriminella invandringspolitiken. Avpixlat och Nordfront varit seriösa och lät bli att spekulera. De rapporterade enbart fakta. Ofria Fria Tider kunde idag som första medium i Sverige avslöja att samtliga 11 misstänkta som blivit anhållna av polisen har utomeuropeisk invandrarbakgrund.

"De elva misstänkta är unga män mellan 16 och 19 år gamla och samtliga har utomeuropeisk invandrarbakgrund, enligt uppgifter från tingsrätten som Fria Tider tagit del av.

Brottsrubriceringarna för de elva unga invandrarna, som under lördagskvällen terroriserade Stockholmsförorterna Rågsved och Hagsätra, är synnerligen grov misshandel, våldsamt upplopp och försök till mordbrand."

Naturligtvis släpptes de misstänkta några dagar senare.

Varför är det så centralt att veta om de misstänkta har invandrarbakgrund? Därför att Sverige släpper in många kriminella genom en invandringspolitik som bryter mot svensk och europeisk lag. De som vill komma in i EU skall först söka i det land de först beträder. För att komma runt denna regel, uppmanar och tolererar Sverige att över 90% av invandrarna slänger sina id-handlingar. Vi vet alltså inte vem vi tar in. Självklart missbrukas ett sådant system av kriminella. Det är inte en slump att landet översvämmas med kriminalitet, i synnerhet våldtäkter och andra våldsbrott, begångna av invandrare. Många gånger är det andra invandrare, främst kvinnor, som drabbas mest. För att trycka ner denna information och därmed bedra befolkningen, uteblir undersökningar på invandrarrelaterad brottslighet. De extrema kostnaderna för invandringen utreds naturligtvis inte heller.

Stöd kravet att utvisa alla kriminella invandrare redan efter första våldsbrottet!

(relaterar till den första mycket skrämmande filmen nedan)

De som fick svenskt medborgarskap skall förlora det och utvisas.

Så gick det sedan för Emma Pettersson, klicka här.

Bilder från ett österrikiskt asylboende före och efter inkvartering av asylanter från mena-länder:

Se även på White TV: Invandringspolitiken förstör Sverige - och det är meningen;

Det mest ödesdigra valet någonsin: Sverige under svåraste attack!;

Alla som inte röstar på SD medansvariga för dagliga hemska våldtäkter i Sverige;

Säpo misstänks ligga bakom upploppen i Husby och andra orter;

 

You must be logged in to comment.