UBS Whistleblower Brad Birkenfeld fick 104 milj USD för att tiga om CIA:s pengar till IS

Tuesday, 14 October 2014 19:08

klälla: UBS whistleblower Bradley Birkenfeld som fick sitta tre år i ett amerikanskt fängelse för att sedan få 104 miljoner USD för att tiga

Filmen nedan handlar om den schweiziska whistleblowern Bradley Birkenfeld, som hoppade av från den schweiziska banken Union Bank of Switzerland (UBS) till USA, för att avslöja 19 000 amerikanska skattesmitare som hade undangömt sammanlagd 20 miljarder USD i Schweiz. För att kunna förstå varför denne hjälpsamme whistleblower först blev oskyldigt dömd till amerikanskt fängelse och sedan belönad med den högsta whistleblower summan på 104 miljoner USD någonsin, måste man ha lyssnat på vittnesmålet från den amerikanska psy-ops whistleblowern Scott Bennett, som presenterades på White TV igår och som var förmodligen huvudskälet att den amerikanske justitieministern Eric Holder nyligen (2014-09-25) avgick utan kommentar. Just då blev det nämligen ett faktum att Scott Bennett hade öppnat munnen hos Project Camelot och gick inte att stoppa längre.

Med Bennetts vittnesmål som ögonöppnare förstår man att både han och Birkenfeld hade dessutom grävt fram bevis, att CIA och andra amerikanska krafter finansierade och finansierar den islamiska terrorgruppen Al-Quaida och IS (vilket är i princip samma ondska). Detta skall naturligtvis inte komma fram, för då faller Mossads och CIA:s plan ihop, att blåsa upp ett islamspöke som ger en utmärkt anledning, att krossa alla länder runt Israel och ge kontroll över de viktiga oljetillgångarna i Mellanöstern och marken för deras pipelines. Dessutom legitimerar IS till ökande spionage och förtryck av den egna befolkningen hemma i USA och hos deras knähundar som Sverige (blir dock bättre tack vare Stefan Löfvens nya regering) eller Tyskland.

Att Brad Brirkenfeld fick denna rekordsumma på 104 miljoner USD måste ses mot bakgrunden att han nu tiger som en grav om den amerikanska finansieringen av ISIS och t.o.m. finansierade Obamas valrörelse hösten 2012 med delar av dessa pengar. Skandalöst är också att Obama blev direkt informerad av Birkenfeld inom en Senatskommitté om CIA:s finansiering av IS, innan Obama blev president.

Se även på White TV: Psy-ops Whistleblower Scott Bennett: CIA och schweiziska banker finansierar IS;

MI6, CIA och PET blåser upp muslimspöket;

USA och Israel har aldrig släppt makten över Irak;

 

You must be logged in to comment.