Också negativ Black Goo i Covid-19 vaccinerna? Öppnar till Reptiloidernas dimensioner + AI?

Friday, 05 July 2024 22:47

Källa

 

Black Goo oljan har så extremt mycket intelligens lagrad, att den verkar vara ett mäktigt verktyg. Nano teknologi och transhumanism med artificiell intelligens nämns ofta i samband med black goo. Nano teknologi känner vi igen från mind control problematiken, då nanochips numera används som implantat i targeted individuals (ti). En nanometer är en miljondels millimeter, 10-9 meter.

Nanochips eller nanobots är ofta det giftiga grafenoxid: antenner för magnetiska skalärvågor som kan koppla upp offren till datorer, AI via 5G master, satelliter m fl .

Black Goo påstås öppna för demoner också.

 

Se även på WTV:

Falklands kriget gällde Black Goo på södra Thule ön;

Vad är Black Goo?:

intervjuade flickan Rachel, vilket inte är hennes riktiga namn, verkar vara trovärdig. Hon uppger att hon är en cyborg (blandning mellan dator och människa) och berättar inte bara om sina personliga erfarenheter med black goo utan också om svart magiska möten där hon var barnoffer till den engelska drottningen Elisabeth, som åt ett barn levande, som hade fängslats ovanför Rachel. Att den engelska drottningen torterar och äter barn är inget nytt för dem som har gjort sina läxor och läst David Icke.

Rachel vittnar om att tusentals barn försvinner varje månad på jorden och att många fängslas i underjordiska burar som försökskaniner eller svart magiska offer. De flesta överlever inte.

Smart Dust och Morgellons byggsten för nanobots/chips att göra oss till cyborgs, Archonternas AI Djävulens verktyg!;

 

https://rumble.com/v55gsk7-black-goo-dark-matter-dark-times-demon-possession-k-j-ozbourne-multiple-seg.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Free%20Your%20Mind%20Videos