Risk för amerikanskt terrordåd i centrala Stockholm då Säpo och US-ambassaden varnade för terror

Wednesday, 05 April 2023 13:13

Terrordådet på Drottninggatan december 2010 med Taimour Abdulwahab som enda offer

 

Update från Omni 8.4.2023:

"Planerna på att begå ett terroristbrott i Sverige ska ha funnits i tio månader och kopplas till högerextreme Rasmus Paludans koranbränningar. Det rapporterar TV4 Nyheterna efter att fyra personer på fredagen på sannolika skäl häktats för stämpling till terroristbrott.

– Det är ett brott som har tänkts begås i Sverige, det är internationella knytningar och det finns knytningar till IS. Mer än så blir det svårt att kommentera, säger kammaråklagare Lars Hedvall vid Riksenheten för säkerhetsmål.

På fredagen häktades en 15-årig pojke och tre män mellan 24 och 29 år. En femte anhållen släpptes på fri fot."

Och glöm inte: det är Mossad och CIA som startade IS och kontrollerar den alltjämt!

 

Update 5.4.2023:

Den senaste tidens händelseutveckling med hot som riktas mot Sverige och svenska intressen är allvarlig och påverkar Sveriges säkerhet. Säkerhetspolisen ser en ökning av antalet attentatshot i underrättelseflödet.

 

När USA varnar sina landsmän att undvika vissa platser, typ Turkiet eller centrala Stockholm, då är risken överhängande att världens mäktigaste Terrorstat, USA, kommer att slå till igen med sitt största terrorverktyg CIA!

Motivet mot Turkiet var bl a att tvinga dem släppa Sverige in i NATO och motivet för Sverige-hotet nu kan vara att tvinga fram en lagändring så att Koran-bränningar blir förbjudna, vilket White TV också förespråkar av den enkla anledningen att det sårar miljontals människor i onödan och lägger hinder för Sverige i många länder. Dessutom måste Rasmus Paludan misstänkas att gå Mossads ärenden, som så gärna vill ha tredje världskriget!

För USA har Sveriges och Finlands NATO-medlemskap högsta prioritet för att kunna föra kriget mot Ryssland optimalt. Det var också därför USA lämnade Afghanistan så plötsligt med massor amerikanska vapen och extremt kvinnoförtryck kvar.

Alla terrordåd är statsterrorism! Mest är det de västliga underrättelsetjänsterna med Mossad, MI6 (Estonia-misstankar) och CIA i spetsen. De sista avslöjades nu med att ha terrorbombad Nord Stream 1 och 2!

Olof Palme mördades av CIA och MI6, ubåtskränkningarna var USA:s aggressioner och Taimour Abdulwahab och lastbil-Akilov (ISIS är ett amerikanskt och israeliskt terrorverktyg) var triggat av västliga underrättelsetjänster, som hade sin historiskt största samverkan i Estonia-massmordet 1994.

Den djupa staten har en så extrem övervakningsöverlägsenhet att de alltid vet i förväg när terror planeras, framförallt genom mind control vapnet.

Så här varnar US-ambassaden i Stockholm nu (citat från Samnytt):

"Amerikanska ambassaden i Sverige har på sin hemsida utfärdat en varning för risken för terrorattacker på svensk mark, detta med hänvisning till bland annat Rasmus Paludans koranbränning nyligen.   ....

Man listar fem punkter amerikanska medborgare bör hålla sig till: undvik folksamlingar, håll en låg profil, var medveten om omgivningen, följ lokala medier för att hålla sig uppdaterad och titta in på ambassadens hemsida med jämna mellanrum."

Denna varning ska naturligtvis gälla samtliga människor i Sverige. Att bara rikta den till amerikanare är rasistiskt!

Statsterror föregås ofta av en övning, typ Estonia, 9/11, 7/7, och Akilovs lastbilsattack. Så spana efter övningar, typ amerikanska helikoptrar över Stockholm eller polis- och militärövningar! Håll dig borta från dem och sprid varningar!

 

Och läs på ofria Fria Tider:

Oro för muslimdåd tvingar polisen bevaka landmärken i Stockholm

Full fart" för Sveriges väg in i kriget