Invänd ocker mot elräkningar! Fortfarande tyst om fri Tesla-energi

Tuesday, 28 December 2021 23:45

Elräkningar har nått kriminella proportioner! När nätavgiften från Vattenfall blev oförskämt högt p g a skatter i början av 2018 vägrade jag betala. Det blev mycket tjafs med Vattenfalls jurister. Men när jag invände det juridiska argumentet ocker blev Vattenfall knäpptyst och levererade el under ett helt år utan att bråka, och utan att få betalt ett öre!

Sedan hotade de 2019 med ett betalningsföreläggande om inte betalning kommer in. Fint, tänkte jag, då får jag min piloträttegång mot Vattenfall utan att åka upp till Norrland, vilket jag hade varit tvungen till om jag först hade stämt Vattenfall.

Men kriminella Vattenfall bröt sitt löfte, ansökte inte om betalningsföreläggande utan stängde av min el i smyg i slutet av vintern utan att hota med det eller informera om avstängningen.

Då fick de långfingret av mig och jag levde med privata elverk. De fick aldrig betalt, inte heller de nästan 900 kr som Vattenfall fakturerar varje månad EFTER elavstängningen! En avgift bara för att tillhandahålla elnätet, som skattebetalarna har betalat för redan hundra gånger om. Även det är kriminellt.

Och fegisarna på Vattenfall vågade aldrig stämma mig! De var rädda att mitt ocker-argument vinner i rätten och sedan sprider sig!

Då riskerar Magdalena Andersson (S) att förlora många oärliga skattemiljarder, som t ex kapacitetsavgifterna.

Pysikprofessorn Konstantin Meyl, vår nye Nikola Tesla (bild nedan)

En annan stor skandal är att även alternativa media som Riks, Samnytt eller SwebbTV tiger som muren om den s k fria energin, eller Tesla-energin, eller zeropoint energy, eller neutrinoenergi med elektriska skalärvågor. De är alla marionetter åt den djupa staten.

Denna fria energin är helt gratis och finns i överflöd i hela universum!

Men den djupa staten blockerar den med mord och andra kriminella medel för att kunna fortsätta att förtrycka oss. Och Magdalena Andersson slicker dem ömt!

Se även på WTV:

100 years Scalar Waves Conspiracy;

Jorden växer med fri neutrinoenergi som klimatdårarna (Greta) förtiger;

Bankiren JP Morgan förstörde Teslas forskning som hade stoppat två världskrig och smutsiga fossila bränslen;

Nikola Tesla körde redan en elbil utan batterier på fri energi genom luften, en Pierce-Arrow;

Etern även bekräftat av Einstein;

Prof. Konstantin Meyl the New Tesla;

 

Här en ganska bra film om Nikola Tesla och hur han utnyttjade den fria energin gratis:

https://youtu.be/7i31ZBh_SJU