Staden Bryssel stoppar 5G tills vidare, folk inga försökskaniner, Bristol 31 5G självmord

Wednesday, 03 April 2019 20:06

källa

5G som öppnar för artificiell intelligens är planetens största fara. Strålskyddsstiftelsen kommer därför med goda nyheter:

Bryssel stoppar 5G – miljöministern vill inte sälja ut invånarnas hälsa

"Planerna på att bygga ut 5G i Bryssel har stoppats tillfälligt. Orsaken uppges vara svårigheter att kontrollera strålningen från 5G samt hälsoriskerna förenade med 5G:s intensiva strålning. Miljöministern i Bryssel, Céline Fremault, uppger till belgisk press att hon inte är beredd att sälja ut folkets hälsa, att invånarna i Bryssel inte är försöksdjur."  ...

"Enligt det svenska telekombolaget Ericsson blir det “svårt eller omöjligt” att bygga ut 5G i länder med gränsvärden på 6 V/m som i Belgien. Telekombolagen har för att anpassa gränsvärdet efter 5G lobbat och förhandlat med regeringen i Bryssel om att höja gränsvärdet för att anpassa det till 5G:s kraftigt ökade strålning

Den belgiska post- och telestyrelsen konstaterade i en rapport 2018 att 5G inte kan byggas ut om inte gränsvärdet höjs, dvs skyddet försämras. Man avrådde kraftfullt mot ett gränsvärde under 14,5 V/m (cirka 550 000 mikroW/m2) med tanke på den ökande datatrafiken och utbyggnaden av 5G. Ett gränsvärden på 14,5 V/m rekommenderades därför med möjlighet att gå upp till 41,5 V/m.

Under 2018 slöts ett avtal med de tre största telekombolagen om att höja gränsvärdet betydligt, till 14,5 V/m (c:a 550 000 mikroW/m2).  Men detta stöter nu på patrull och orsaken ska vara svårigheten att kontrollera strålningen från 5G-antennerna."

 

Andra 5G varningar på WTV:

5G mycket farlig, sprider artificiell intelligens, AI, i vår kropp för att förslava oss till cyborgs:

5G livsfara och förslavning av allt liv på jorden;

5G använder samma frekvenser som USA och Israel för kontroll av folkmängder;

Stoppa 5G faran demonstration 2018-04-14 Sergels torg Stockholm ca. 100 deltagare;