Hjärnforskare kan se mycket mer än vad de medger

Wednesday, 05 October 2011 22:30

Sveriges Radio hade nyligen ett intressant inslag om hjärnforskningen:

Med hjälp av en magnetkamera kunde forskarna göra en film av det som hjärnan ser. På videon nedan visas till vänster vad man visade testpersonen och till höger vad magnetkameran kunde avbilda genom intrång i hjärnan.

Prof. Lars Olson från Karolinska Institutet kommenterar att detta skall vara revolutionerande. "Det mest spännande är att man kan ta fram rörliga bilder av det som en person ser, det har man inte kunnat tidigare." Detta låter märkligt. Olson samarbetar med Mårten Risling och Martin Ingvar, två hjärnforskare som har fått vår focus i samband med Mind Control forskningen. Många svenska TI's (targeted individuals) och White TV misstänker att Karolinska Institutet är djupt inblandat i sammankopplingen av datorer och hjärnor, en aspekt av Mind Control.

Så antingen är Lars Olson mycket dåligt informerat när det gäller hjärnforskningen eller han mörklägger, när han säger att man inte har kunnat få fram rörliga bilder tidigare. Vi vet från många TI's att torterarna kan se genom deras ögon som genom en fjärrstyrd kamera, knivskarp! Peter Aggebrandt vittnade mycket trovärdig att de kan läsa up en text som han tittar på.

Lars Olson säger: "Här har man ju tittat på något i den yttre verkligheten, men det är klart man tänker att vad händer om försökspersonen drömmer eller fantiserar. Det är väl inte särskilt sannolikt att det går att återskapa i närtid, men det är ju inte helt uteslutet." Vi vet dock från intervjuarna att teknologin kan läsa offrens tankar, plocka fram minnen och t. o. m. plantera falska minnen, konstgjorda drömmar och fantasier hos dem. Lyssna till Jari Rouralis och många andras vittnesmål.

Intressant är också att Lars Olson är sedan 2010 chef för Hjärnfonden, vars vice ordförande är Bengt Braun. Han sitter också sedan tidigare med i Hjärnfondens styrelse. Många känner till Bengt Braun genom hans engagemang inom Bonnierkoncernen, dels som verkställande direktör 1998-2008, dels som nuvarande vice ordförande i Bonniers styrelse. Sverige har tre framstående maktpelare bakom kulisserna: Wallenberg-, Stenbeck- och Bonniersfären.