Ärlig film om Hermann Göring innan han blev mäktig i Tredje Riket av Tino von Struckmann

Thursday, 13 April 2023 10:35

Källa

 

Eftersom Herman Göring mot slutet av WW2 inte längre var lojal mot Hitler fick han slaktas och torteras i Nürnberg-"rättegången", som inte var en rättegång utan ett tortyr och propaganda instrument. Judiska medarbetare i denna farce av en rättegång torterade nästan samtliga tyskar så hård att deras testiklar blivit krossade! Sådana svin var de Allierade. Så kräv inte en Nürnberg 2 rättegång mot Covid-brottslingarna! Ni vet inte vad ni pratar om.

Att nästan inga mäktiga nazister deltog eller blivit dömda i Nürnberg-"rättegången" beror på att de Vita Dracoreptilierna behövde Nazisterna bl a för att sprida den hemliga UFO-teknologin till USA:s Secret Space Program där Nazisterna under mind control begick hemska grymheter mot olika utomjordingar, delvis även utanför vår Vintergatan.

Reptiloiderna byggde upp med Project-Paperclip-nazisterna det Fjärde Riket som en falsk flagga att dölja Reptiloidernas makt. De tog helt enkelt de duktigaste de kunde hitta på planeten och dessa var Hitlers lojala medarbetare.

 

 

https://youtu.be/93v62EPxVmc