Ny röst om Martin Bormanns samarbete med England efter 1945

Tuesday, 17 May 2016 22:26

källa

Trogna White TV tittare vet redan att även Martin Bormann (Hitlers ställföreträdare och chef för Reichskanzlei) fick överleva slutet av andra världskriget för 71 år sedan tillsammans med alla höga nazister med undantag av Himmler och Göring, som försökte göra en liknande kohandel som Hitler och Bormann med de allierade, men bakom Hitlers rygg. Straffet blev att de inte fick lämna Tyskland som fria män.

Goebbels hade alltid sagt, att han inte vill överleva WWII ifall Tyskland förlorar. Det har hittills inte kommit upp några bevis att familjen Goebbels inte begick kollektivt självmord i Führerbunkern i Berlin under slutet av april 1945. Här stämmer den förljugna historieskrivningen för en gångs skull.

Radiointervjun nedan med en journalist från Argentina bekräftar att den brittiska underrättelsetjänsten MI6 under kommandot av Ian Flemming räddade Martin Bormann under de allierades förföljelser med hjälp av Operation James Bond den 1 maj 1945. John Ainsworth-Davis alias Christopher Creighton var Flemmings agent som genomförde operationen på plats i Berlin, där en tysk krigsfånge från Kanada kallblodigt mördades för att låtsas att han var Bormann som dött. Ainsworth-Davis blev förebilden för James Bond filmerna.

Bormann fick sedan asyl i England och som motprestation överlämnade han all stulen guld, konst och pengar, som nazisterna hade kapat åt sig under sina ockupationer av andra länder. Guldet som Tyskland alltid hade ägd fick nazisterna obehindrat ta med ner till Argentina, dit även Hitler flydde.

Nere i Argentina vet alla att Hitler, Bormann, Mengele och alla de andra höga nazisterna hade överlevt slutet av andra världskriget.

Även Bakom Kulisserna tog uppämnet: http://www.nyapolitiken.biz/int_politik/Hitlers_flykt_ut_ur_Berlin.pdf

Annan forskning om Martin Bormanns flykt på White TV:

Även Martin Bormann fick överleva;