Bohemian Grove - Alex Jones berömda film

Tuesday, 26 April 2016 20:25

De mörka varelser som har makten på jorden måste dölja sig för människorna, annars förlorar de makten genom vårt kollektiva medvetande, som är en så stark energi, att de inte kan stå emot oss då längre. Vår mentala kraft, våra tankar (som använder sig av skalärvågor), är vårt mäktigaste verktyg. Därför hålls vi extra dumma på den punkten. Mörkläggningen av skalärvågorna sker dagligen, ofta på kommentarsfälten av välavlönade Internet-troll.

För att dölja sig inför oss använder sig de negativa bl. a. av hemliga sällskap. De mest kända är säkerhetstjänsterna som i Sverige Säpo, MUST, MSB och FRA. I England finns MI5/6 och i USA heter de NSA, CIA och många fler, i Israel Mossad, Shin Bet och andra. De har gemensamt att de skall förtrycka människorna. De är därför ofta de mest kriminella element i ett samhälle. Alla terrordåd har sin källa hos säkerhetstjänsterna. Det finns inga privata terrorister, allt är statsterrorism.

Andra hemliga sällskap är mera osynliga som frimurarna, Skull & Bones eller Bohemian Grove. Där torteras och äts gärna barn och vuxna.

Kul att filmen setts av minst 1,5 miljoner, men Alex Jones klagar precis som White TV över att YouTube och Google sänker siffrorna. Enligt Alex Jones kan man räkna med en faktor av minst 2,5, d.v.s. hans film har setts av minst 3,75 miljoner sedan 2009.

Annat om farliga hemliga sällskap på White TV:

Jüri Lina och Steve Ahlberg presenterar sin nya film Januseffekten Baals slavar;

Bra film om nya 9/11 detaljer och hemliga sällskap som Skull & Bones;

Sex i elitens tjänst;