30 år sedan USA:s skalärvapen utraderade Tjernobyl; Sverige med på ett hörn?

Monday, 25 April 2016 19:38

Jag letade idag efter Internet-uppgifter om sambandet mellan skalärvapen och Tjernobyl-katastrofen för exakt 30 år sedan. Hittade denna anonyma kommentar på nätet. Tipsaren verkar ha bra kännedom om vad som pågår bakom kulisserna, då uppgifterna om Jan Heweliusz stämmer och de om Estonia är mycket sannolika:

"Ryssland är och har alltid varit starkare än väst, deras vetenskap ligger ljusår före väst, Soviet försvann aldrig, dom bytte bara hattar, att dom lämnade en massa tanks i Europa, var därför den teknologin är totalt utdaterad, Ryssarna jobbade vidare med Nikolai Teslas scalar vapen, och fulländade dem, läs du på om DUGA antennen, SCALAR , Soviet Weather Engineering over North America m Tom Bearden,

Det var Scalar teknologi som fanns i Estonia och anledningen till den sänktes, även M/S Jan Heweliusz, sänktes i Polen av samma anledning, man (NATO) smugglade RADAR Scalar teknologi från stationer i Estland Lettland och Litauen.

Duga antennen som drevs a Chernobyl reaktorn, den sk Woodpecker radarn, som ser genom jorden.
http://chernobyl-city.com/images/12345.jpg
http://chernobyl-city.com/

Ryssarna leasade på senare tid ut sin scalarteknologi till Yakusan, via Aum Shinrikyo, dvs döds sekten, i Japan, som Shinz? Abe PM är medlem i.

Nikita Chrusjtjov gick ut -66 eller -67 och berättade att dom hade vapen världen aldrig tidigare skådat, dessa var de scalar vapen, väst började fippla med under 90talet, detta efter flera av Usa’s ubåtar sänkts med denna teknologi, teknologin har i Usa’s händer lett fram till HAARP projektet, och kontrollerar numera allt väder på planeten, inköusive den sk ”global warming” ni säker har hört talas om, men allt är fejk, och ett militärt projekt."

Jag skrev för fyra år sedan det här inslaget:

Tjernobylkatastrofen orsakades av USA:s Skalärvågsattack;

några utdrag:

Eftersom Teslas forskning inte utsattes för lika hårt motarbetande i Sovjetunionen, som i USA, och då Sovjet efter krigsslutet 1945 kom över gräddan av de tyska radarteknikerna, erhöll Sovjetdiktaturen ett kraftigt försprång inom området Tesla-strålning och skalärvågsvapen. Detta gjorde t.ex. att de före USA fick tillgång till s.k. jordbävningsmaskiner. Se White TV:s inslag om Ryska väder-vapen.

Sovjet manipulerade USA:s väder ständigt sedan 1970-talet. Den 31 mars 1986 drabbades San Francisco bukten i USA av en 5,3-nivå jordbävning. Woodpecker signalen fanns med som ett ryskt fingeravtryck. De amerikanska försvarsinstitutionerna fick övertygande bevis, att Sovjet planerade en superjordbävning i April 1986 i samma område, som skulle ha kostat minst 300.000 människors liv. Jordbävningen innan var enbart en test, en uppvärmning. Då beslöt man att slå tillbaka. Den ryska jordbävningsmaskinen var placerad i Tjernobyl. Kärnkraftverkets uppgift var att ge energi till den stora jätteantennen. Upp till 15 kärnkraftverk var planerad för att förse de jättestora antennerna med energi.

USA sköt därför den 25 april 1986 med sina skalärvågsvapen sönder den ryska Tjernobylsändaren, som stod enbart ett fåtal kilometer ifrån kärnkraftverket. När sändaren träffades registrerade den amerikanska ingenjören Bill Bise, att Woodpecker signalen, som han själv hade upptäckt, plötsligt blev knäpptyst. USA visste, att impulsen av deras strålningsvapen kunde slå slint och spränga atomkraftverk, men var beredd att ta risken. Man övervägde den egna befolkningens överlevnad, mot fiendens. Detta är fullt legitimt och om man får tro Tom Bearden, så hade USA den här gången all rätt att försvara sig. Det ända som stör mig är hemlighetsmakeriet så långt efteråt, när det kalla kriget har slutat för länge sedan.

Den ryska signalen benämndes hackspett, "Woodpecker"

I den tyska filmen längst ner intervjuas min vän Werner Altnickel, som fick sparken från Greenpeace efter att han föreslog, att de skulle undersöka chemtrails och HAARP i Gakona, Alaska. Altnickel säger att USA fick hjälp av en liten vänskapligt sinnade stat, att slå tillbaka med skalärvapen mot Tjernobyl. Altnickel tror att denna stat var Israel. White TV tror inte det, då vi vet att inte Israel utan lilla Sverige var mest framskriden efter Sovjet och USA i mind control teknologin, d.v.s. i skalärvågsvapen. Det är allstå sannolikt att Sverige med sin avancerade skalärteknologi har deltagit i attacken mot Tjernobyl för 30 år sedan.