Stora konspirationer finns och har alltid funnits

Friday, 02 January 2015 02:13

När jag satt i TV 4:s morgonsoffa med Malou von Sivers 1998 som expert för M/S Estonia katastrofen, blev jag smutskastad av den närvarande person som representerade Sjöfartsverket, ett verk som jag tidigare stämt som en av de huvudansvariga bakom Estonias förlisning. Mina argument för att Estonias förlisning handlade om ett attentat bemöttes med påståendet att detta skulle vara en konspirationsteori. Jag hade fram till den dagen aldrig hört ordet konspirationsteori men bara genom journalisternas reaktion kunde jag erfara att det var något negativt. Sedan blev jag själv utsatt för en konspiration, som med alla medel försökte få mig att sluta som ombud för de Estonia-anhöriga och hindra mig att sprida fakta som bevisade att den officiella Estonia-förklaringen var lögn.

Eftersom jag själv blivit utsatt för en praktiskt konspiration, så kallar jag mig sedan dess konspirationspraktiker. Vore alla konspirationen enbart teoretiska, skulle varken jag eller andra behöva uppleva dess negativa konsekvenser.

källa; svensk text av en White TV tittare, Tack för det!

Därför döptes en av huvudmenyerna i White TV till Praktiska Konspirationer. Det handlar nämligen om ett praktiskt, kraftfullt och mycket värdefullt verktyg för de dolda mörkerkrafter som strävar att förtrycka homo sapiens.

CIA myntade begreppet konspirationsteori för att smutskasta deras kritiker, vilka hade avslöjat CIA:s kriminella beteende. Alla som blir påklistrade etiketten konspirationsteoretiker kan därför känna sig stolta, för att de har kommit sanningen litet närmare.

Se även på White TV: Konspirationsteoretiker smartare än motståndarna;

Konspirationer för nybörjare;

Konspirationen mot elbilen;