Johan Forssell (M) har Palestina-blod på sina händer, barnplågaren Ulf Kristersson också

Tuesday, 30 January 2024 16:44

Israels barnslakt på Gaza, Sveriges regering stödjer det vilket borde leda till åtal!

Omni:

"Sverige pausar stödet till FN:s flyktingorgan UNRWA, säger biståndsminister Johan Forssell till TT.

– Det är ett väldigt klokt beslut, tillägger han.

Det sker efter anklagelser om att UNRWA-anställda varit inblandade i Hamas terrorattack mot Israel den 7 oktober.

De pengar som var avsedda för UNRWA under 2024 kommer i stället gå till andra etablerade humanitära organisationer i Palestina och Libanon, skriver Sida i ett pressmeddelande."

WTV anklagade nyligen:

USA, England, Tyskland andra kriminella stoppar pengar till UNRWA efter Israels obevisade anklagelser som kom direkt efter ICJ domen, Netanyahu finansierar Hamas

USA, Tyskland, England och de andra Västländer som nu stoppar pengar till folkmordsoffren i Palestina via UNRWA är därmed själva delaktiga i folkmordet. De förtiger systematiskt att Israel är ockupationsmakt i sitt koncentrationsläger i Gaza och därför får Israel inte försvara sig och dessutom är Hamas' attack folkrättsligt rättfärdigad. Detta förtigs också av UNRWA. Detsamma görs av sionistslickaren och folkmordsfrämjaren Mats Dagerlind från Samnytt. Han har också palestinskt blod på sina händer! Att Israel hela tiden har främjat finansieringen av Hamas tiger han också om.

Läs även på Global Politics:

DN: Israels förre spionchef: Netanyahu byggde upp Hamas

 

Omni:

"Den norske toppdiplomaten Jan Egeland är kritisk mot länder som stoppat biståndet till FN:s hjälporganisation för Palestinaflyktingar, UNRWA.

– Det är ett av de mest oansvariga givarbeteendena jag någonsin skådat, säger han i SVT:s Aktuellt.

UNRWA i Gaza har 13 000 anställda och Israel har anklagat tolv personer för inblandning i Hamas attack den 7 oktober. Personerna har avskedats.

Egeland poängterar att individer som gör fel ska straffas och att granskning av organisationen är motiverat.

– Men man ska inte förstöra för hjälparbetarna i stort."

___________

Unicef: 17 000 barn i Gaza har skilts från sina familjer

"FN:s barnfond Unicef uppskattar att 17 000 barn i Gaza har separerats från sina familjer i de senaste månadernas krig, skriver Reuters.

Innan det senaste krigsutbrottet hade en halv miljon barn i Gaza behov av mentalt stöd. Nu bedöms nästan samtliga barn, fler än en miljon, behöva psykologiska hjälpinsatser.

– De visar symptom på extremt höga nivåer av ihållande ångest och aptitlöshet. De kan inte sova, de har känsloutbrott eller panik varje gång de hör bomber, säger Jonathan Crickx på Unicef."

A propo barnplågaren Ulf Kristersson .......

 

och på Nya Dagbladet:

Norge och Sverige i konflikt om FN-finansiering

 

och på Nordfront:

Frisläppta palestinier vittnar om tortyr

 

och på Global Politics:

”Folkmordet fortsätter. Israels anklagelse är flera månader gammal. Bara timmar efter att ICJ drog slutsatsen att Israel sannolikt begår folkmord och beordrade Israel att dramatiskt öka de humanitära insatserna, sanktionerade 9 västländer… inte Israel utan över 2 miljoner palestinier och FN (!!!).”

 

Se även på WTV:

Regeringen misstänks gynna pedofila nätverket i Sverige, Kristersson gynnade kidnappningen av kinesiska barn!;

 

Johan Forssell och statsministern har även denna 6-åriga flickans blod på sina händer, se RT nedan i början:

Update 1.2.2024: SwebbTube har saboterat denna film också!!! Förmodligen är ju WhiteTV den enda i Sverige som regelbundet bäddar in RT från SwebbTube. Som tur är tar RT från 31.1.2024 kl 17 också upp den 6 åriga flickan från Palestina:

 

You must be logged in to comment.