USA, England, Tyskland andra kriminella stoppar pengar till UNRWA efter Israels obevisade anklagelser som kom direkt efter ICJ domen, Netanyahu finansierar Hamas

Sunday, 28 January 2024 17:43

Bara timmar efter den fega och svekfulla domen till fördel för Israel från International Court of Justice (ICJ) i Den Haag  går Israel ut och säger att 0,07% (ca 10) medarbetare av FN organet för stöd till Palestina, UNRWA, har varit delaktiga i Hamas-attacken den 7 oktober 2023 mot Israel, där Israhell attackerade sig själv då de skapade och kontrollerar Hamas. Bevisen mot UNRWA, som funnits sedan 1949, har naturligtvis inte presenterats ännu av Israel.

USA, Tyskland, England och de andra Västländer som nu stoppar pengar till folkmordsoffren i Palestina via UNRWA är därmed själva delaktiga i folkmordet. De förtiger systematiskt att Israel är ockupationsmakt i sitt koncentrationsläger i Gaza och därför får Israel inte försvara sig och dessutom är Hamas' attack folkrättsligt rättfärdigad. Detta förtigs också av UNRWA. Detsamma görs av sionistslickaren och folkmordsfrämjaren Mats Dagerlind från Samnytt. Han har också palestinskt blod på sina händer! Att Israel hela tiden har främjat finansieringen av Hamas tiger han också om.

Läs även på Global Politics:

DN: Israels förre spionchef: Netanyahu byggde upp Hamas

 

och hos David Icke:

Sunak Faces Pressure Over Shocking IDF ‘War Crime’ Video

 

Omni:

"Den norske toppdiplomaten Jan Egeland är kritisk mot länder som stoppat biståndet till FN:s hjälporganisation för Palestinaflyktingar, UNRWA.

– Det är ett av de mest oansvariga givarbeteendena jag någonsin skådat, säger han i SVT:s Aktuellt.

UNRWA i Gaza har 13 000 anställda och Israel har anklagat tolv personer för inblandning i Hamas attack den 7 oktober. Personerna har avskedats.

Egeland poängterar att individer som gör fel ska straffas och att granskning av organisationen är motiverat.

– Men man ska inte förstöra för hjälparbetarna i stort."

 

Se även på WTV:

Israel och USA kunde ha stängt Hamas enorma pengaflöde men gjorde inte det! DN: Mossadchef: Netanyahu byggde Hamas;

Folkrätten tillåter Palestiniernas beväpnade motstånd mot Israel som inte får försvara sig utan måste befria Gaza, Israel värre än Hitler!;

 

 

You must be logged in to comment.