Bojkotta Eurovision Song Contest i Malmö de har blod på sina händer då världens vidrigaste terroriststat Israel får delta! Upd 20.1. tortyrbevis palestinska fångar

Friday, 19 January 2024 13:39

Ryssland fick och får inte delta i Eurovision Song Contest trots att de bara skyddar rysktalande Ukrainare från Blod-Zelenskyjs massmord. Nazist-Ukraina får naturligtvis delta.

Och nu får även världens vidrigaste terrorstat Israel delta som inte ens tillhör Europa! Inget annat land har misshandlat, torterat och mördat så många barn under så kort tid som Israhell!

Israel och inte Ryssland är med all rätt åtalad inför Folkrättsdomstolen/Världsdomstolen i Den Haag. Ett stort TACK till Sydafrika!

 

Bojkotta Eurovision Song Contest i Malmö!!!!!

 

Titta inte på skiten, resultaten är ändå riggat för det mesta!

Äckelmedia tiger ........

Men på Nya Dagbladet:

Israels ambassadör: ”Svenska artister belönar Hamas”

och

1000 svenska artister: ”Kasta ut Israel från Eurovision

 

https://youtube.com/shorts/uwy84W1zo3g?si=jnJXnNqvAWBjoNio

 

Amnesti skriver den 20 januari 2024:

"Hej,

Haitham Abdelwahed och Nidal al-Waheidi är journalister från den ockuperade Gazaremsan. Båda frihetsberövades av israeliska styrkor den 7 oktober medan de rapporterade om den Hamasledda attacken mot Israel. De hålls fångade under förhållanden som utgör påtvingat försvinnande*.

Sedan dess har israeliska myndigheter vägrat att avslöja var de är, de rättsliga grunderna eller skälen för deras gripande. Två och en halv månad har passerat sedan deras försvinnande och det är fortfarande ingen som vet var de är eller om de ens lever. Skicka ett e-mail och kräv att israeliska myndigheter berättar var de befinner sig!

Den rättsliga grunden för det pågående frihetsberövandet av Nidal och Haitham är fortfarande oklar, men sedan den 7 oktober har israeliska myndigheter även återupptagit tillämpningen av lagen om "Olaga Kombattanter". Lagen handlar om en kategori som inte erkänns i internationell rätt, och innebär att Israel på obestämd tid utan åtal eller rättegång håller minst 260 palestinier frihetsberövade från den ockuperade Gazaremsan, från och med 1 december 2023."

 

I RT:s nyheter från den 20 januari kl 09:00 nedan presenteras bevis hur systematiskt Israel torterar palestinska fångar, även sjukhuspersonal. Detta bevisar också att Israel blivit världens vidrigaste terrorstat! Hela världen avskyr Israhell.

 

 

You must be logged in to comment.