Rasiststaten Sydafrika fortsätter mörda vita farmare, Duwayne Smith sköts inför ögonen av sina barn och frun skadades svårt

Wednesday, 16 August 2023 09:04

När rapporterar rasistjournalisterna på DN och alla andra rasistredaktioner om det systematiska folkmordet på vita bönder i Sydafrika som jämte Israel blivit världens värsta rasiststat med ostörda offentliga uppmaningar att mörda vita?

Duwayne Smith, en vit bonde från Randridge, Randfontein, Gauteng, sköts ihjäl med AK 47 av två svarta hemma på sin bondgård den 3 augusti 2023 inför ögonen av sina två döttrar. Hustrun Ingrid skadades svårt. Detta bara några dagar efter offentliga upprop i Sydafrika att mörda så många vita bönder som möjligt. Ingen i den sydafrikanska regeringen har vänt sig emot dessa massmordsupprop! Ingen polis har arresterat svinet partiledaren Julius Malemas som gjorde offentligt ett sådant upprop i en stor arena!

Man ska dessutom inte glömma att de svarta som nu har makten i Sydafrika har kommit efter de vita Boerna till Sydafrika. Den verkliga ursprungsbefolkningen som redan fanns när det vita kom på 1500- och 1600-talet existerar tyvärr knappt längre.

 

Se även på WTV:

Ryssland måste stoppa Vita-folkmordet i Sydafrika! Journalister i Sverige är rasister! Elon Musk protesterar dock;

Fruktansvärd grym tortur mot vita barn och vuxna i Sydafrika, horrorstat! Farmarmassmord!;

 

 

You must be logged in to comment.