Israel torterar palestinska fångar utan dom eller åtal, ren kidnappning, Upd 11.5. Al-Nakba

Thursday, 04 May 2023 22:46

 

Hårresande hur Israel förgriper sig löpande på palestinier! Att Anunnaki-brottslingen Netanyahu fortfarande har makten i Israel och inte sitter i ett fängelse bevisar också att de negativa, den Djupa staten, har förstärkt sin makt de senaste åren.

Israel anses med all rätt vara det mest föraktade landet i världen. Regimen där producerar sin egen antisemitismen, trots att över 90% av Israels invånare inte är semiter utan khazarer. Palestinierna är dock äkta semiter!

Läs även på Nordfront:

Israel bombar Gaza i hämnddrama efter palestinsk ledares död

 

Update 9.5.23:

Tolv döda efter nattliga attacker mot Gazaremsan

Update 11.5.23:

75 år sedan fördrivningen – och den etniska rensningen fortsätter i Palestina

"Den 15 maj varje år uppmärksammar palestinierna minnet av fördrivningen 1948 när staten Israel upprättades på jord som i generationer brukats av palestiniernas förfäder. Genom beslutet i FN i november 1947 hade över hälften av deras land tagits för att ge plats åt den nyupprättade staten Israel. Beväpnade judiska grupper som Haganah, Stern och Irgun, såg sedan till att rensa även stora delar av det kvarvarande området från palestinier, innan Israel kunde utropas på 78% av Palestinas territorium. När den etniska rensningen avslutats hade över 530 palestinska samhällen rensats från palestinier och 750.000 människor fördrivits från sin jord.

I år är det 75 år sedan fördrivningen – av palestinierna kallad ”Al-Nakba”, katastrofen. Minnet av fördrivningen är – enligt ”Nakba-lagen” (2011) – förbjudet att högtidlighålla i Israel. Det gör det desto viktigare att fortsätta minnas. För det som hände då, och för den etniska rensning som fortfarande pågår i Palestina – om än med mindre dramatik och under lugnare former. ....

I stort sett varje dag erövrar israelerna mer mark, river eller beslagtar hus och fördriver människor. De som protesterar möts med skarp eldgivning, och israelerna genomför ständiga razzior mot palestinska samhällen, arresterar och torterar människor. I nuläget sitter runt 4.000 palestinier, även barn, internerade i olika fängelser inne i Israel, de flesta för att på olika sätt ha protesterat mot ockupationen. ...

Dessa dagar avgörs Melodifestivalen i Liverpool. Till skillnad från Ryssland, som inte tillåts deltaga på grund av ockupationen av Ukraina, har Israel – trots sin ockupation av Palestina – inga problem att få vara med."

 

Se även på WTV:

Israel vill göra över 1000 Palestinier (äkta semiter) hemlösa! Skriv på uppropet från Amnesty;

Israel mördade rekordmånga palestinier, 33 barn!

Israel skall vara glad om de får behålla sina gränser från 1967;

 

Sista inslaget om Israels brott mot mänskligheten:

 

You must be logged in to comment.