Ukraina missbrukar ambulansbilar att stjäla män från gatorna för att tvinga dem till krigets köttkvarn Upd 4.2

Friday, 27 January 2023 06:43

Det rapporteras från flera håll att Blod-Zelenskyj nu missbrukar ambulansbilar och andra redskap att fånga in unga och gamla män för att tvinga dem in i kriget mot deras vilja. Även ungrare från minoritetsbefolkningen haffas. Köttkvarnen mot Ukrainare kräver ca 10 gånger mer offer jämfört med ryska förluster, inte medräknad Ukrainas slakt på civila landsmän i Donbas och de andra områden som frivilligt anslutit sig till Ryssland för att få skydd mot terrorregimen i Kiev.

Här en länk till ryska Telegram med filmer som upprörda Ukrainare tagit av kidnappningarna under de senaste dagarna. Detta bevisar att den ukrainska armén har smulats sönder av Putin och att den ukrainska stridsmoralen är under all kritik. En ukrainsk taxichaufför i Riga berättade för mig, Henning Witte, strax före jul, att hans vänner vid fronten i Donbas klagar över att de fryser mycket och att de inte avlöses av nya kamrater för att kunna vila upp sig eller fira jul med sina familjer. Terror-Zelenskyj hade ju också förbjudit vapenvila under julen som Ryssland har föreslagit.

Nu har staden Odessa efter massiv ukrainsk kritik lovat att inte längre missbruka ambulansen för stöld av landsmän.

Update 4.2.23 Läs även på Nya Dagbladet:

"Människorättsorganisationen Human rights watch (HRW) anklagar Ukraina för att använda förbjudna ”fjärilsminor” runt staden Izium. Minst 50 personer, inklusive fem barn, ska ha skadats allvarligt av minorna och minst 11 har dött.

Minorna kan till färgen förväxlas med löv eller småskräp och påminner om plastleksaker, något som leder till att barn ofta plockar upp dem och skadas eller dödas när de exploderar.

Vittnen som HRW talat med berättar att man påträffat minorna vid bland annat förskolor, skolor, sjukhus och bostadsområden."

 

https://youtu.be/NlIl2sH6oIs

 

Se även på WTV:

https://t.me/ti_origin/1328

Ukrainska soldater hatar Zelensky, vars fru spenderade över 40.000 USD på shopping i Paris nyligen;

Ukraina utpressar anhöriga till ryska torterade krigsfångar att betala lösensumma om de vill undvika mord, vilket är extrema krigsbrott!;

Ukraina kriget handlar också om lithium och uran! Nytt bevis om Ukrainska grymheter mot ryska krigsfångar;

Blod-Zelenskyj väntade tills kristna kom hem från julfirandet för att mörda dem! Präster torteras och förlorar ukrainsk medborgarskap;

Råttorna lämnade tidigt det sjunkande Ukraina-skeppet! Ge inga pengar till ukrainska staten, bara till privata;

Blod-Zelenskyj den nya Lenin, förbjuder även kyrkan i Ukraina och slaktar landsmän på löpande band;

 

 

You must be logged in to comment.