Andra Nord Stream 2 röret inte skadat, Ryssland erbjuder nu gasleveranser, Sverige+Danmark vägrar Ryssland delta i undersökningen

Thursday, 06 October 2022 05:44

 

Russia Today (RT) i Tyskland rapporterar att den andra Nord Stream 2 ledningen inte är skadad och Putin erbjuder gasleveranser. Men den extremt ansvarslösa grön/röda regeringen i Tyskland vägrar att godkänna Nord Stream 2 för att djävlas med Ryssland. Det är dock Tyskland som drabbas först och främst och Ukraina har ingen nackdel av Rysslands gasleveranser till Tyskland. I en omröstning på RT vill 48% av Tyskarna att deras regering ger certifikat åt Nord Stream 2 och att Ryssland levererar gas omgående!

En annan skandal är också att Sverige och Danmark vägrar att låta Ryssland delta i undersökningarna av Nord Stream sabotagen, trots att Sverige inte får utföra brottsutredningar på öppet hav. På så sätt är deras ärlighet inte garanterat. Vi vet ju från Estonia-massmordet hur Sverige extremljuger i sina utredningar! Detta ökar misstanken att den amerikanska marinen sprängde Nord Stream 1 och en ledning av 2.

 

https://youtu.be/6nNQEon-MqE

 

https://t.me/LIONMediaTV/479

 

https://test.rtde.tech/inland/150412-medien-verschweigen-mogliche-ukraine-urheberschaft/

https://youtu.be/tvtWyx_gs5s

 

Se även på WTV:

US-militären måste misstänkas för Nord Stream 1+2 sprängningarna, inte Putin som äger dem Upd 4.10.;

 

Och läs på ofria Fria Tider:

SD-utspel om att Sverige inte ska tillåta att gasledningen lagas

 

 

You must be logged in to comment.