Fluor gör hål i tänderna och skadar tallkottkörteln

Monday, 19 September 2016 21:30

Idag slog journalist- och medicinmaffian till igen:

Varningar för fluor på nätet kan ge barn karies

Det är precis tvärtom. Jag slutade använda fluor i tandkräm år 2008. Sedan dess har jag inte behövd att gå till tandläkaren, inte en enda gång! Innan fick jag besöka tandläkaren för karies ca. vart annat år. Jag är sockerberoende och har tyvärr inte lyckats dra ner min konsum av industrisocker, varken före 2008 eller därefter. Ett bättre och, ärligt talat oväntat, bevis, att fluor gör hål i tänderna kunde jag inte fått.

Trycket att lura folk att använda fluor är resultat av en gigantisk konspiration, som vanligt. Fluor är ett fruktansvärt gift, som var det största hälsoproblemet under Manhattan Project, USA:s atomvapen program.

Alla bör läsa Christoffer Brysons bokThe Fluoride Deception”. "Boken är ett avslöjande dokument om köpt vetenskap, om hur det medicinska etablissemanget låter sig bedras, om fullständig likgiltighet för mänskligt lidande, om den råa makten och om dolda agendor. Boken är både skrämmande och fängslande." varnar kostdemokrati.se och fortsätter:

"(Fluor är) samma potenta kemikalie som används för att anrika uran för kärnvapen, för att tillverka nervgasen Sarin och för att bearbeta smält stål och aluminium från malm, är vad vi ger till våra barn, det första på morgonen och de sista på kvällen, smaksatt med pepparmynta, jordgubbe eller svarta vinbär.

Fluor är en sådan potent kemikalie att det har blivit den moderna industrins blodomlopp, det pumpar varje dag genom oräkneliga industrianläggningar, raffinaderier och bruk.

Fluor används för att producera högoktanig bensin; för att smälta viktiga metaller som aluminium, stål och beryllium; för att anrika uran; för att tillverka kretskort; för tillverkning växtbesprutningsmedel, skidvalla; kylskåpsgas; teflon; plaster; mattor; vattentäta kläder; etsat glas, tegel och kakel och ett antal läkemedel, som Prozac och Cipro.   .....

Fluor är en sådan potent kemikalie att den utgör en allvarlig miljörisk och en potentiell förgiftningsrisk för dem som arbetar med den. De av industrin sponsrade forskarna marknadsförde först fluor som en tandvårdsprodukt genom att relatera fluor till tandhälsa.

I kraft av sin ställning kunde de hävda att det i låga doser inte hade några negativa hälsoeffekter.

Så bidrog man till att ändra människors föreställning om fluor, från att vara ett gift till något hälsosamt. På så sätt avleddes uppmärksamheten från de skador som fluor förorsakat dem som arbetar i fabrikerna, de omkringboende och naturen.

Denna försköning av fluor har i mer än femtio år fört oss bakom ljuset. "

Försäljning av fluor är en bra Geschäft!

Tanken bakom fluorkonspirationen är främst att fluor förstör vår tallkottkörtel.

White TV skrev för ca. fyra år sedan:

"David Wilcock tematiserar remote viewing, fjärrsyn, och förklarar den viktiga funktionen av vår tallkottkörtel, som också ibland kallas för tredje ögat. Cellerna i ögonen har stora likheter med dem i tallkottkörteln och är i direkt kommunikation med varandra. Via tallkottkörteln har människor kontakt till de högre dimensionerna och det är därför konspiratörerna häller så mycket fluor i dricksvattnet och tandkräm, för att förstöra våra tallkottkörtlar. Fluor är ett hemskt gift. Det är inte alls bevisat, att fluor skyddar mot karies. Annars hade vi blivit av med karies för länge sedan. Här är det samma lögnstrukturer som omgärdar de livsfarliga vaccinationerna."

Att de flesta läkare fortfarande inte upptäckt fluorkonspirationen beror på att de flesta läkare är dumma i huvudet. Ja, därför att de enbart använder sig av sin vänstra hjärnhalva, sitt intellekt. De blir antagna till läkarutbildningen efter kriteriet hög IQ, som hänger ihop med att just sådana människor enbart använder sin vänstra hjärnhalva. Naturen har dock försett oss med två hjärnhalvor på goda grunder. De som har hög IQ har ofta en kommunikationsblockering till den högra hjärnhalvan. Den som enbart använder halva sin hjärna är dum. Så enkelt är den matematiken.

Ännu dummare än läkarna är journalisterna. Därför jobbar de så gärna och bra tillsammans när det gäller att lura och förtrycka människor. De är perfekta konspirationsverktyg.

 

You must be logged in to comment.