Nya bevis att Mossad låg bakom 9/11

Monday, 11 January 2016 20:19

Det är märkligt att gammelmedia fortfarande säljer den officiella lögnstoryn om 9/11 till oss, med Osama Bin Laden och 19 arabiska kidnappare, trots att så många bevis föreligger, som berättar en helt annan historia. Alla som har någorlunda bildning vet idag att den officiella 9/11 förklaringen är lögn. Men att veta om Mossads ansvar för 9/11 är bara en liten elit som gör, de som är mest vakna, då många är rädda att peka ut Mossad för att inte bli kallad för antisemit, vilket även det är ett missvisande uttryck, då 90% av dagens judar inte är semiter utan khazarer.

White TV tittare tillhör den lilla andliga eliten som växer och växer, lyckligtvis. Många White TV tittare vet redan att Mossad låg bakom 9/11, men de nya bevisen från en flygvärdinnas perspektiv, Rebekah Roth, hade White TV inte heller hört talas om i full utsträckning. Hennes mycket avslöjande 9/11 bok heter 'Methodical Deception',

Man skall också veta att Mossad inte är Israels säkerhetstjänst utan bankhuset Rothschilds, som med flit vill att allmänheten får intrycket att judar kontrollerar Mossad, så att folk lätt kan dra den felaktiga slutsatsen att judar ligger bakom alla mord och andra brott i samband med 9/11. Vakna White TV tittare vet också att helt andra varelser har makten på jorden och över bankhuset Rothschild än judar. De missbruks sedan över  2 000 år tillbaka som en falsk flagga, vilket är mer än förfärligt.

Annat om 9/11 på White TV:

Dr. Alan Sabrosky och BBC's Alan Hart, håller Mossad ansvarigt för 9/11;

 

You must be logged in to comment.