Valsamverkans Martin Gustavsson skyddar pedofiler och gör djävulstecknet när han hycklar om Jesus

Monday, 20 February 2023 07:12

Ingen i Sverige har smutskastat mig, Henning Witte, under så lång tid och så konsekvent som Valsamverkanspartiets Martin Gustavsson! Detta har pågått i över sju år.

Jag har tidigt misstänkt att Martin Gustavsson är en av många betalda troller i Sverige som ska trycka ner den andliga oppositionen som vill avslöja och ta makten från den djupa staten. Tidigare hade Psykförsvaret, en del av den Militära underrättelsetjänsten, anställd och rikligt avlönat många av dessa troll. När Styrelsen för psykologiskt försvar tvingades att gå under jorden (till MSB) efter mina avslöjanden i Estonia-boken M/S Estonia sänktes(sidan 154 ff) dök de upp igen den 1 januari 2022 i form av Myndigheten för psykologiskt försvar, under Mossad-kontrol och därmed främmande makt som vill förstöra Sverige!

Nyligen begick Martin Gustavsson två ödesdigra misstag som han sedan i det senare fallet illakvickt mörklade genom att ta bort kommentarer från SwebbTube.

Det första var en kommentar under Johanna Liljegrens smutskastning mot pedofiljägarna Dumpen: https://swebbtube.se/w/aj84cS56duE7Bn2V7mmsDT

https://swebbtube.se/w/ta3KHX9SeYzYeoYXzWu66x

Dumpen är två modiga pedofiloffer, Sara Nilsson och höjdhopparen Patrik Sjöberg, som mycket framgångsrikt jagar pedofiler därför att poliser, åklagare, domare och fulmedia alldeles för ofta gör inget mot pedofiler trots att det lätt är möjligt. Detta och mycket annat bevisar att det även i Sverige finns ett oväntat mäktigt pedofilt nätverk!

Hjältinnan Sara Nilsson som grundade Dumpen med Patrik Sjöberg

 

I del 2 av Johanna Liljegrens försvar av det pedofila nätverket skriver Martin Gustavsson mot min kommentar:

Henning Witte henning

1 week ago

http://whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/2749-bakom-dumpen-ligger-framgangsrika-pedofiljaegare-fulmedia-tiger.html

Svar

Kontots profilbild

Martin - Valsamverkanspartiet mrperfect72

1 week ago

@henning Ni är okunniga som angriper pedofiler generellt. Det är barnvåldtäktspersonerna som är problemet, inte de pedofiler som följer lagen

Ordet pedofil betyder hos allmänheten att vederbörande har förgripit sig sexuellt mot barn. Detta är straffbart i de flesta länder även om många pedofilskyddare vill relativera det. Ingen säger: han är en barnvåldtäktsperson! Dessutom finns ju enormt många pedofiler som konsumerar barnporr, vilket också är brottsligt! Det finns inga pedofiler som följer lagen, men de flesta lagförs inte tyvärr. Även om en pedofil ännu så länge inte våldtagit ett barn, så tittar han åtminstone på barnporrfilmer i smyg vilket också är mot Brottsbalken.

Dessutom: alla som attackerar Dumpen skyddar det pedofila nätverket i Sverige. Att anklaga Dumpen för att ta lagen i egna händer och hänvisa till rättsväsendet är hyckleri eftersom alla vet att detta inte fungerar i Sverige överhuvudtaget och i synnerhet inte när det gäller barnförtryck!

I det andra fallet gör Martin Gustavsson djävulstecknet precis när han börjar hyckla om Jesus på min 22:28:

https://swebbtube.se/w/weKejsQSiLK993yENrGUL2

(Fritjof Perssons litet senare uppladdning av filmen)

Jag upptäckte detta direkt och kritiserade detta i en kommentar på Martins upplägg av videon som var litet före Fritjof Perssons:

https://swebbtube.se/w/maV6XmCgUqnfskyg9DXuKz

Kommentaren, som kort efter min publicering censurardes bort av Martin Gustavsson hade följande formulering:

Henning Witte henning

3 days ago

Min 22:28 talar Martin Gustavsson om Jesus men gör samtidigt djävulstecknet med vänstra handen; och så skyddar han Wallenberg hela tiden!

Min kommentar togs bort av Martin i hans video kort efter jag publicerade den! Detta visar tydligt att Martin Gustavsson vet att han avslöjade sig!

Man ser tydligt hur han spretar lillfingret! Precis i rätt moment när han nämner Jesus. Satanisttecknet görs antingen med lillfingret och pekfingret, eller med tummen. Vitsen är att symbolisera två djävulshorn!

 

 

 

You must be logged in to comment.