SVT ljuger för Svenska Folket om matprisspekulationerna: kräv TV-avgiften tillbaka

2014-02-24 21:48

Att SVT ständigt ljuger någonstans i sina program är inget nytt. Igår försåg dokument utifrån om matprishöjningar Svenska Folket med lögnaktig information. "Priset på vår mat, våra kläder och i stort sett allt vi konsumerar styrs av några få hemlighetsfulla mäklare i Genève" skriver SVT. Detta är fullständig nonsens och skyddar de som är egentligen skyldiga. Filmen lade skulden för de onaturligt höga råvarupriserna på mat och annat på råvarumäklarna i Geneve och delvis terminsbörsen i Chicago. De som är egentligen skyldiga till att mer än 250 miljoner människor måste svälta (2010, idag säkert flera) p.g.a. manipulationer med höga vete- och rispriser nämndes inte med ett ord: Goldman Sachs och de andra storbankerna samt AIG på Wall-Street New York, ondskans centrum. SVT har alltid skyddat banksters.

källa

Läs advokaten Ellen Hodgson Browns beskrivning av läget här och titta på de ärliga filmerna nedan. Det är dessa brottsliga banker som Goldman Sachs som Obama menade, men han är för svag för att kunna sätta stopp för deras kriminella hantverk.

Kräv tillbaka TV-avgiften från SVT när de blåljuger så oförskämt för Sverige! Jämför med ärligare media som The Guardian, de anklagar Goldman Sachs:

"What Goldman Sachs should admit: it drives up the cost of food"

Goldman Sachs Made 400 Million Betting On Food Prices In 2012 While Hundreds Of Millions Starved

Se även på White TV: Government Sachs Sucks;

Geoengineering bakom den extremt kalla vintern?;

SVT ljuger som vanligt om Kreuger-rånmordet;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.