Biden riskerar inbördeskrig i Texas för att massinvandringen ger röster, bara Demokraterna i enpartistaten USA målet

2024-01-28 01:14

Tucker Carlsons intervjuer från den 26 januari 2024 bl a med guvernören och högsta åklagaren från Texas är banbrytande. De belyser faran för ett inbördeskrig mellan Republikanernas delstat Texas samt andra och "presidenten" Joe Biden och hans Demokrater om USA:s öppna gränser mot Mexiko där över tio miljoner illegala migranter har tagit sig in i USA som Bidens röstboskap sedan han blivit president.

Texas har skickat sitt hemvärn som stängt den mexikanska gränsen mot Bidens vilja då över 5000 illegala kom in dagligen. Han har också folk och slussare på gränsen som ska garantera röstboskap till Bidens fördel då Demokraterna i dagsläget inte har en chans att vinna valet november 2024. Flera republikanska hemvärn från andra delstater ska hjälpa Texas. Därför är risken för inbördeskrig allvarlig i USA.

USA:s Högsta domstol, Supreme Court, har dömd att Bidens trupper får ta ner Texas' taggtråd från gränsen, men Texas struntar i den olagliga domen. I USA har de liknande rättsröta som i Sverige.

Demokraternas mål sägs vara en enpartistat i USA med enbart Demokraterna. Som en diktator beter de ju sig redan.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.