Penningtvätt utreds inte av åklageriet om CIA, EU eller Soros tvättar

2019-03-03 15:57

SVT:s Uppdrag granskning (UG) fortsatte att sprida lögn den 27 feb 2019. Den här gången om maktskiftet i Ukraina för fem år sedan, som var en amerikansk statskupp, för att starta krig mot Ryssland och WW3. Ukraina ville skriva på ett avtal med EU och Ryssland utan USA, som saboterade detta. Gammelmedia har systematiskt ljugit om vad som pågick på Maidan. Dessa negativa krafter har störtat Ukraina in i ett enormt elände och fattigdom som inte fanns före USA:s, Carl Bildts och fulmedias ingripande i Ukrainas inre angelägenheter. UG:s hyckleri är skandalöst!

UG:s uppgifter om penningtvätt genom Swedbank verkar dock vara trovärdiga. I Sergej Magnitskij fallet har däremot CIA tvättat pengar med hjälp av William Browder, alltså inte ryska oligarker.

Det som är riktigt märkligt är att det svenska åklageriet inte har inlett en förundersökning om penningtvätt mot Swedbank. När det gäller den bevisföringen har UG gjort ett bra arbete, som redan har kostat Swedbank och aktieägarna mycket pengar på börsen.

"Det är för tidigt för Ekobrottsmyndigheten att inleda någon förundersökning mot Swedbank med anledning av anklagelserna om penningtvätt.

Det uppger vice chefsåklagare Henric Fager för Di." skriver DI . Åklagarens argument är allt annat än övertygande. Misstanken är stor att CIA inte har lust att bli granskat för penningtvätt.

Finansinspektionens slöhet mot Swedbank är också under all kritik.

-------

källa: https://samnytt.se/fn-eu-och-mastercard-ger-migranter-forladdade-betalkort-for-att-klara-resan-till-och-genom-europa/

Norfront var häromdagen ensam om att rapportera om följande penningtvättskandal:

EU anklagas för penningtvätt i samband med massinvasionen

En ungerskt EU parlamentariker, Tamas Deutsch, "har krävt EU på svar hur det kan komma sig att så kallade flyktingar från tredje världen reser till Europa utan pass men med ett Mastercard kreditkort på fickan som bara har ett kortnummer.

Som ägare till korten står inget personnamn. Istället är de bara märkta med UNHCR, förkortningen för FN:s flyktingkommissariat.  ...

Dessa anonyma bankkort finansieras och administreras i samarbete mellan den judiske multimiljardären George Soros, finansbolaget Mastercard, FN och EU.  ......

Tamas Deutsch betonar att EU har en mycket strikt lagstiftning mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Ingen kan ha ett anonymt kreditkort, för det är inte tillåtet.

Ändå har EU delfinansierat ”flyktingars” anonyma bankkort under de senaste två åren för att de ska ges en snabbstart i sitt nya liv i Europa.  ....

Detta är en mycket allvarlig skandal, säger Deutsch som kräver att ansvarsfrågan utreds, i synnerhet med tanke på att de anonyma bankkorten kan utgöra brott mot EU:s egna lagar."

Naturligtvis har ingen åklagare tagit sig an dessa extrema penningtvättbrott heller. Det första man lär sig i samband med kredit-och betalkort är att kortutgivare måste känna till sina kunder, know your customer, KYC. Annars öppnas alla dörrar för terrorismfinansiering och penningtvätt.

Se även på WTV:

Morden på Maidan utfördes av Väst och nazister säger kanadensisk vetenskaplig studie;

Ukrainska folket vill ha tillbaka den gamla Janukovitj regeringen;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.