SVT och AB kör själva med konspirationsteori när det passar den mörka agendan

2015-10-15 22:00

Gammeljournalister hackar gärna på alternativa media för att vara konspirationssidor. För en månad sedan klankade AB ner på alternativbloggen Newsvoice med följande ord:

"– Det där är så kallade alternativsajter som sprider konspirationsteorier. Det är ju ingen som ser det som en seriös nyhetskälla"

Idag kommer AB och SVT med riktigt lösa boliner som är en tvättäkta konspirationsteori utan några som helst bevis.

SVT: "... och astronomen och förkämpen för jakten på utomjordiskt liv Jason Wright tror sig ha en förklaring.

– Utomjordingar bör alltid vara den sista förklaringen man överväger, men det här ser ut som nånting man kan förvänta sig att en utomjordisk civilisation skulle bygga, sa han i en intervju med tidskriften The Atlantic.

Han menar att högteknologiska civilisationer troligtvis lärt sig att fånga upp stora delar av den energi som stjärnor strålar ut, och att vi bör spana efter enorma strukturer runt avlägsna stjärnor för att hitta våra galaktiska grannar ... ." (På måndag skall vetenskapens värld, 20.00 i SVT2., ta upp Jason Wright)

AB: ".... man ska lyssna till astronomen Jason Wright.

– Det ser ut som något en utomjordisk civilisation skulle kunna bygga, säger han."

Sedan när beger sig SVT, AB och andra fulmedia ut på så hal is, utan fakta eller källor för vad som är teknisk standard för utomjordiska civilisationer??? Bara att ljuset från en stjärna ändrar sig oregelbundet betyder inte teknologi. När pulsarerna upptäcktes kunde en naturlig förklaring ges ganska snabbt efter det.

Sedan gammelmedias styrande krafter planerar en fejkad utomjordisk invasion som skall skrämma helvetet ur alla jordlingar så att de ger upp sina nationer och underkastar sig USA:s starka och "skyddande" hand, som skall ha greppet om hela planeten med en världsregering, en världsvaluta, en världsarmé och en världsbank, m.a.o. den Nya Världsordningen. Ingen mindre än Wernher von Braun varnade på sin dödsbädd inför en staged alien invasion.

källa

I en färsk intervju med insidern Stewart Swerdlow från Liverpool i England bekräftar han att faran för en fejkad invasion av utomjordingar är överhängande. Som vanligt preparerar Illuminaterna folket litet för sådant, t.ex. genom halvskumma inslag på SVT och AB.

Intervjun med Stewart Swerdlow är först och främst om mind control och mycket bra! Han skiljer klart mellan mind control och brainwashing, vilket är mycket viktigt. De som kontrollerar mind control vill att vi inte känner till det och därför klassar de gärna gängse brainwash metoder, som t.ex. propaganda i TV och parlament eller lögn i fulmedia, som mind control. Sådant trams kommer också snabbast upp på Google när man söker efter ordet mind control.

Liknande om main stream medias illdåd på White TV:

Aftonbladet ljuger om Newsvoice. Grattis newsvoice.se;

Bra film om den Nya Världsordningens historia;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.