Röster i huvudet är ingen psykisk sjukdom utan militärens mikrovågor eller ultraljud

2014-06-02 21:25

Många människor hör röster i deras huvud som utomstående inte kan höra. Om de hamnar i psykiatrins klor får de diagnoser som röststimuli eller schizofreni. Ingen psykiatriker eller domstol gör sig besväret att undersöka om patienterna kanske fallit offer för modern teknologi. Den finns nämligen. Det finns patent på att inducera röster i ett annat huvud i smyg. Många kallar det för V2K, voice to skull.

Nu har pentagon själv medgivit, att de kan placera röster i huvudet på människor!

"Ett av de konstigaste vapnen som Pentagon och amerikansk armé utvecklade, brukar kallas för "Guds röst". Många har så klart undrat om inte det här vapnet endast är en myt. Wired. com brukar oftast skriva om sådan ny teknik som vapen som kan skada en fiende utan att lämna några spår men som mycket väl kan skada en människa psykologiskt. De här vapnen brukar även kallas icke-dödande vapen, neurologiska vapen, elektroniska vapen eller mindre än dödande vapen.

Vapnet som har fått benämningen Guds röst, anses kunna skicka röster i offrets huvud. Det är ett mycket konstigt och farligt vapen eftersom "att höra höster" brukar associeras med schizofreni.

Ett dokument som inte längre är hemlighetsstämplat avslöjar inte endast att vapnet som använder sig av mikråvågor och som kan skicka "röster" i någon annans huvud existerar utan att det även har testats på människor. Dessutom kan vapnet användas på flera människor samtidigt. På sidan 10 i dokumentet som finns online och som alla kan ta del av, står det:" läs mer här.

I intervjun nedan bekräftar MI5 whistleblowern Dr. Barrie Trower för Deborah Tavares att det är mycket lätt att plantera röster i en annans huvud. Teknologin har sålts i smyg till butiksägare, som ville öka sin omsättning med små reklamsnuttar i skallen.

Barrie Trower varnar också för de extrema hälsoriskerna med trådlöst Internet. Där används samma frekvenser som i militärens mikrovågsvapen.

I slutet av intervjun ger Trower ett bra tips till den stora skaran människor som är utsatt för gang stalking. De är för det mesta inte psykiskt sjuka (psykos etc.) utan fullt friska, men utsatt för mind control (tankekontroll) försök.

Se även på White TV: TI's hear voices inside their skull V2K;

MI5 agent Dr. Barrie Trower: dangerous radiation everywhere;

Den andra filmen nedan visar en BBC dokumentär om MIT teknologin att skicka röster i en annans huvud (V2K). Filmen näst längst ner visar hur fönstren i tunnelbanan kan aktiveras så att man hör röster, när man lutar sig mot glaset.