Jordbävnings- och tsunamivarning för USA:s västkust 13 nov 2012

2012-11-10 23:17

Prof. Meyl, vår tids Nikola Tesla, har sedan länge varnat för jordbävningar och tsunamis i samband med solförmörkelsen den 13 nov 2012 längs hela den amerikanska västkusten. Han har nämligen listat ut, att månen verkar som en samlande lins för solens neutrinostrålning (skalärvågor) under en solförmörkelse. Denna fokuserade strålning kan bli så intensiv, att den förmår utlösa jordbävningar. 2006 spådde Meyl en jordbävning i medelhavet i anslutning av en solförmörkelse och fick rätt. Detta dokumenterades av den tyska statstelevisionen ZDF.

Solförmörkelsen den 13 nov 2012 utspelar sig mest över södra Pacific och är därför i sig inte hotande för någon.

Men, neutrinostrålen kan då förmodligen lyfta den södra Pacific plattan. Detta medför att plattan i den norra delen dyker under, eller bryter sönder i mitten. Plattans rörelse träffar då först Nya Zealands nordö och kort därefter San Andreas förkastningen. Den har redan fått stora skador genom flera jordbävningar vid Kanadas västkust och risken är därför stor, att den spricker helt. Detta medför att hela den långa västkusten i USA från Seattle till San Diego är hotad!

Riktig illa kan det dock bli några dagar därefter, då en tryckvåg byggs upp under jordskorpan med några dagars fördröjning. Denna kan trigga stora tektoniska rörelser, som är betydligt våldsammare än händelserna under den 13 nov och som också kan drabba den amerikanska västkusten.

Till råga på allt står planeterna uppradat på ett sällsynt sätt, vilket kan ytterligare förstärka jordbävnings/tsunamieffekten, för att inte tala om solfläcksaktiviteterna, som blir allt starkare.

Dessutom misstänker jag att ytterligare en hemskhet kan tillkomma: HAARP i Gakona Alaska. Frankenstorm Sandy har nämligen delvis också kickats igång av nymånen i oktober 2012, som fokuserade en svagare neutrinostrålning från solen på Karibik. Då blev det ingen solförmörkelse, men den var nära. Eftersom allt talar för, att Sandy utlöstes framförallt av HAARP & Co, kan taktiken avläsas, att HAARP-brottslingarna väntar tills naturen bildar gynnsamma förhållanden som sedan utnyttjas för att spara HAARP-energi, för att dölja sig och för att göra saken betydligt värre än vad naturen hade medfört.

Området för Kanadas jordbävning den 28 okt 2012, som inte vållade nämnvärda skador, källa

Samma taktik skulle nu igen kunna användas den 13 nov 2012 och dagarna därefter. Ett indicium för denna misstanke finns redan:

Jag blev så förvånad, att den kanadensiska jordbävningen nyligen den 28 okt 2012 hade ett djup på exakt 10 km. Detta är ett av HAARP:s typiska fingeravtryck. Å andra sidan blev nästan inget förstörd i detta glest bebyggda område. Så jag undrade varför HAARP-psykopaterna hade slagit till just där, utan att vålla de annars så önskade effekter: kaos, förstörelse och mycket mänskligt lidande. Men med Meyls budskap i baktanken utlöstes denna jordbävning förmodligen med flit, för att försvaga San Andreas förkastningen, så att denna sedan kan gå helt sönder, när nästa neutrino- och HAARP-attack kommer med solförmörkelsen den 13 nov 2012. White TV avråder från att resa till USA:s västkust under den kommande veckan.

-----------------

Kolla in även White TV:s inslag om morgellons i samband med chemtrails, chemtrails och den praktiska Monsanto-konspirationen, meteorologer borde känna till chemtrails, Congressman Dennis Kucinich erkänner chemtrails officiellt, chemtrails en stor okänd fara, jetplan stänger av sin chemtrail, och den viktiga intervjun med Pernilla Hagberg (MP) från Vingåker,

Se och läs även: http://www.infowars.com/iran-accuses-u-s-of-using-weather-weapons/

Titta även på tidigare inslag från White TV ang. HAARP: HAARP har Plasma-Kikarsikte, Planeten Jord missbruks som vapen, HAARP Magnetometern bevisar japanska tsunami massmordet, NASA data bekräftar att HAARP utlöste Japan tsunamin, Ryska Väder-vapen, Jordbävning på 10km djup = Indikation på HAARP, US-försvarsminister medger vädervapen, Hillary Clinton kontrollerar EISCAT i Tromsø, Tjernobylkatastrofen orsakades av USA, HAARP terroriserar Kina-Sverige medskyldig?, Sveriges delaktighet i amerikanska HAARP, Chemtrails, Morgellons och HAARP skall avla den nya robotmänniskan,