SMHI hemska klåpare, ledningen borde få sparken, stoppa deras betalning

2017-09-03 11:30

Jag har en väder-app från SMHI på min smartphone. Den stämmer för Rejmyre ofta inte ens en halv dag i förväg. I Rejmyre har det inte varit riktig sommar 2017, bara en dag helt utan moln i augusti 2017, annars bara få solglimtar. Hela juli 2017 ingen regn, d.v.s. inga blåbär, smultron eller hallon. White TV:s loggoblomma, nattviolen, växte i år inte heller. Första regnet kom precis till Skogsröjet under första augustihelgen. Sedan blev det i alla fall litet svamp.

Inga lysmaskar i år, knappt några fjärilar, framförallt inte de sällsynta som jag brukar ha i Rejmyre. Bara två döda bålgetingar i början av juli, knappt några nattfjärilar, nästan inga mygg (det är väl den enda fördelen ....)

Jag har aldrig varit med om en sommar där vindarna skiftade inom loppet av några timmar från väst till öst och tillbaka, totalt onormalt. Inget åskväder. Aldrig en tropisk natt, en gång 25 grader på termometern; och hela tiden chemtrails över lilla Rejmyre.

Men SMHI skriver:

Sommaren 2017 - Typisk svensk sommar

De ligger i Norrköping, bara 4 mil från Rejmyre. Vilka klåpare!

"Många kan ha upplevt sommaren som "dålig", men avseende solskenstid har den inte utmärkt sig,varken på plus eller minussidan"

Med sådana här dumheter försöker SMHI släta över att de legat fel med sina prognoser alldeles för ofta. De vill också mörklägga att vädret är konstgjort. För några år sedan reste jag till SMHI i Norrköping och bad om ett möte om chemtrails med en från ledningen. Det nekades. Då bad jag receptionisten att slå sökordet chemtrails i SMHI:s dator. Hon var snäll och gjorde det. Inte en enda träff, trots att jag och andra hade sent dem info om chemtrails. Vilken SMHI-konspiration!

I USA är väderprognoserna bättre. Då USA gör mycket av vädret med HAARP, förser de sina vädergrodor med korrekt info om hur vädret planeras.

Läs även:

SD vill skära ner på SMHI: ”Propaganda”

SD vill skära ner anslaget till SMHI med 11 miljoner.

En av orsakerna är att väderinstitutet har för stort fokus på klimatförändringar.

”Länsstyrelsens tjänstemän har svalt SMHI:s propaganda om havsnivåhöjningar med hull och hår”, skriver Thoralf Alfsson, före detta riksdagsledamot, i ett blogginlägg."

I filmen nedan används begreppet acoustic waves vilket är ett annat ord för scalar waves, skalärvågor.

Annat om det konstgjorda vädret i Sverige och annanstans på WTV:

Chemtrails versus contrails i Stockholm 2017-01-19, hela himlen hade konstgjort dis;

Chemtrails mörkar solen över Rejmyre;

Nick Begich förklarar hur HAARP missbruks för Mind Control;

Är det konstiga vädret konstgjort?

Hurricane Harvey Made in USA;