USA förstör vår sommar 2017 för att djävlas med Ryssland, fullt väderkrig

2017-07-28 20:26

Under 1970-talet var det Sovjetunionen som hade de överlägsna vädervapen. Då fick USA lida under hurrikans och jordbävningar. Väderkriget ledde 1977 till en hemlig FN-resulotion mot vädervapen och slutade tillfälligt med skalärvågskriget i Tjernobyl.

Idag har USA med hjälp av Sverige och andra kriminella länder det överlägsna vädervapnet HAARP, en antennskog i Gacona, Alaska, som förstärks genom sammankoppling av EISCAT-antennskogen i Tromsö och Kiruna samt LOIS runt Växjö-universitet, som fick sin skog fällt genom stormen Gudrun i januari 2005, som var made in USA, då folk inte ville sälja skog till antennanläggningarna.

Att den kalla våren 2017 berodde på HAARP hade White TV redan rapporterat. Den svenska sommaren 2017 fick tyvärr samma öde. Yrsa Häggströms blogg Bakom Kulisserna fokuserade igår på en viktig översättning av Ivan Björn. Tyvärr har MSB eller andra mörka krafter saboterat Ylvas blogg genom en spärr mot kopieringar.

källa

Vädret gör inga räta vinklar som i de två bilderna längst upp från den 19 juni 2017. Ett klart bevis för att sommarvädret är konstgjort. Diset över Italien är fabricerat med chemtrails, som har varit extremt många över Europa det senaste halvåret.

När jag nyss fick höra att St. Petersburg hade extrem hagel den 22 juli 2017 (se första filmen nedan) och Moskva den starkaste stormen sedan minst 50 år, så att t.o.m. bajamajorna med besättning flög iväg (andra filmen), blev det klart vem som är målet med Västs vädervapen.

Fulmedia berättar som vanligt rappakalja när det gäller viktiga frågor som den saboterade sommaren 2017. SMHI och andra klåpare kan inte ens prognostisera vädret för ett halvt dygn i förväg. I onsdags den 26 juli 2017 gavs ingen varning för en kuling på 30 sec/m i farvattnen mellan Kalmar och Öland. Folk fick sina storsegel sönderslitna.

Vädertjänsterna borde fråga universiteten i Gacona, Kiruna och Växjö vilken väderkrig som står på programmet, då skulle de kunna få tillbaka en uns av trovärdighet,

Annat om vädermanipulation på WTV:

Extremt kalla våren vållad av HAARP anser Simon Parkes;

Hurricane Matthew från HAARP, satt fast över Haiti i två dygn;

Jordbävningen i Italien på 10 km djup bevisar HAARP;

För USA ett väderkrig mot Ryssland och tar ett mot Europa på köpet

Är det konstiga vädret konstgjort?

Stormen Gudrun förmodligen också made by HAARP USA;

Sverige och Norge med i HAARP-Konspirationen;