Israel tappar kontrollen över SD därför skall Kasselstrand och Hahne uteslutas

2015-04-09 20:46

Bara en tidning har rapporterat ärligt och väl informerande om internstriden inom SD, ofria Fria Tider. Man talar med all rätt om interndiktaturen på SD. Lögnmedia som AB och Expressen har försett oss som vanligt med en skev bild, men även där framgick, att det 30-tal SD-medlemmar som den 27 april 2015 skall uteslutas inte hade någon speciellt avvikande mening om partiets ideologi, utan att det mera handlar om maktstridigheter. Idag avslöjade AB att SD:s presstalesman Henrik Vinge umgicks med nyfascister inom La Destra i Italien och ofria Fria Tider kunde trumfa med att samma gök låg bakom SDU-kontakten med Nordisk Ungdom.

källa: http://www.friatider.se/fria-tider-avsl-jar-henrik-vinge-l-g-bakom-sdu-kontakter-med-nordisk-ungdom: GAV RÅD: Mattias Karlssons högra hand Henrik Vinge erbjöd under 2014 en ledande aktivist inom Nordisk Ungdom juridisk hjälp, sedan aktivisten fått sparken från Försvarsmakten efter att ha deltagit i oroligheterna i Ukraina.

Det framgick även med all önskvärd tydlighet av Aktuellts inslag igår, den 8 april, att förebråelserna om ideologiska avvikelser och rasism är enbart trams. Jomshofs jamsande var odräglig och pajasliknade, typisk attityd av smådiktatorer. De vakna i Sverige har sedan länge förstått att SD är ett sionistparti, styrd av Israel och det var ju därför Nationaldemokraterna bildades som en befriande motvikt. Då Israel med sin säkerhetstjänst Mossad kapat åt sig mind control teknologin i Sverige blev det en lätt match att hjälpa SD till seger och Nationaldemokraterna till undergång.

Samtliga pampar i nuvarande SD:s ledning är under svår mind control av Israel. Jimmie Åkesson har förmodligen med mind control teknologi skickats in i sina sjukdomar efter valet, vilket är en lätt match med dagens tankekontroll-teknologi. Jimmie blev för bra, SD fick för mycket framgång, då behövdes en inbromsning och splittring.

Man måste veta att inte alla går att fjärrstyra lika lätt med mind control. Jimmie är säkert svårare att styra än den nu vikarierande Mattias Karlsson och Richard Jomshof. Därför beter de sig så fruktansvärd illa och skadliga för hela SD.

Just bland de yngre finns allt fler människor som är svårare att styra med mind control. Kasselstrand och Hahne verkar tillhöra dem. Därför att de är svårare att fjärrstyra med mind control måste de elimineras. Det är den enda vettiga förklaringen, varför de och deras anhängare skall petas. Tyvärr känner få till att mind control finns och då är maktkampen inom SD obegriplig.

I filmen nedan, som Blueshift hade grävt upp, visas hur tydligt Israel styr SD. Vi kan bara hoppas att alla Israel-nickedockor inom SD, som Karlsson och Jomshof t.ex., rensas ut, att Jimmie tar homeopatiskt guld mot mind control och att de unga SD talanger som Kasselstrand, Hahne och den modiga Camilla Jonasson står på sig och tar över makten inom hela SD. Sverige behöver SD så länge inget annat parti tar i med hårdhandskar mot den kriminella invandringspolitiken. Varför kallar enbart White TV och inte även SD eller Fria Tider invandringspolitiken för kriminell? Därför att alla andra är under mer eller mindre stark mind control. De vidtar inga skyddsåtgärder i motsats till White TV, som för övrigt drivs av en invandrare.

Invandringskritik hos White TV: Sverige var en idyll på 50- och 60-talet; den kriminella invandringspolitiken förstörde det;

Tvinga polis och media att publicera fullständiga signalement med etnicitet genom lag;

Nordafrikaner och inte svenskar har gripits för gruppvåldtäkten på Viking Lines färja Amorella Update Google + Vimeo censur;

På 1950-talet var Sverige inte svårt sjuk som idag;

Sverige bör dra lärdomar från sin glanstid: 1950-talet;

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;